Insarcinata sau nu?
Am citit despre simptomele primei saptamani de sarcina. Ei bine, cu toate ca e cam rusinos sa spun asta, de vreo saptamana ma confrunt cu gazele intestinale, care se pare ca ar fi un simptom mai ciudat al sarcinii. Prietenul meu mi-a spus sa nu imi mai fac griji aiurea pentru ca atata timp cat nu a existat penetrare si nu a ejaculat in interiorul vaginului, nu se poate vorbi despre sarcina, insa eu am dubii asupra lichidului pre-ejaculator care a ajuns pe vaginul meu si imi este frica ca acesta ar fi putut intra prin membrana himenala. S-ar putea? Eu sunt virgina.
Chiar nu stiu ce sa mai cred. Se poate ca simptomul meu sa fie o problema digestiva? Mentionez ca scaunul este normal. Nu ma simt deloc obosita si nu am greturi nici stare de voma.
Chiar nu stiu ce sa mai cred. Se poate ca simptomul meu sa fie o problema digestiva? Mentionez ca scaunul este normal. Nu ma simt deloc obosita si nu am greturi nici stare de voma.
7 comentarii
Prietenul dv are dreptate. Nu exista sarcina fara penetrare.
In dimineata aceasta am inceput sa am usoare intepaturi in zona ovarelor. Oare ce sa fie?
Se poate să fie de la temerea (nefondată) că aţi putea fi însărcinată sau să fie o problemă reală, spre exemplu o anexită (răceală la ovare). Dacă semnele persistă mai mult de 2-3 zile, programaţi-vă la un consult.
Buna seara, am o experiente asemanatoare, nu a existat penetrare si nici ejaculare langa vagin, dar este posibil sa fiu insarcinata de la acel lichid, ciclul mi-a venit si a durat 4 zile mi-am facut doua teste care au iesit negative, la 3 zile dupa, am stari de balonare dar fara alte simtome.este posibil sa fiu insarcinata, va rog am nevoie de un raspuns urgent !!!
Nu inteleg..dc nu pot sa adresez o intrebare..am nevoie de un raspuns si nu stiu dc nu pot posta pe site!:-(
NIci eu nu pot sa adresez o intrebare pe site, dar sper ca cineva sa-mi poata raspunda, am nevoie de un raspuns!!
Inceark sa pui o intrebare mai diferita de cele care sunt deja! Parerea mea e sa nu.ti faci griji...eu cu pr meu mereu am facut neprotejat...si nu am avut nimic in 3 ani! Balonata poti fi de la altcv dar de la sarcina nu cred, mai ales k ai avut ciclu.si eu il am de 4 zile, uneori 5!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 5sunt insarcinata?
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 8este o posibila sarcina ?
- 3este posibila o sarcina?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 14insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 4Sarcina fara penetrare
- 0Escapelle- o lamurire?
- 11Gaze
- 3Posibila sarcina?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?