cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
as avea si eu nevoie de o informatie...sunt in perioada de ovulatie si am facut sex neprotejat.el ma asigura ca nu s-a intamplat nimic insa pt linistea mea sa iau postinor 2. de saptamana viitoare doream sa merg la o consultatie la ginecolog pt a vedea ce anticonceptionale sa iau avand in vedere ca am dureri groaznice in perioada menstruatiei. cum imi poate afecta postinor 2 organismul? multumesc anticipat pt un raspuns
3 comentarii
postinor 2 are o concentratie foarte mare de hormoni si chestii de genu asta si iti dai seama ca sunt o bomba atomica pr spermatozoid atunci cand sunt folosite la timpul potrivit. din cauza ca e ceva foarte concentrat nici nu poate fi folosit mai mult de 2 ori pe an. din punctul meu de vedere mai bine sa nu le folosesti dar daca e nevoie mai bine sa risti. eu dupa ce am folosit postinor m am ingrasat
buna ziua am si eu o intrebare:iau milligest si ieri am uitat sa iau si am avut un contact sexual neprotejat si mio fost frica sa nu raman gravida si am luat postinor2.Ar putea fi probleme?Maine sa iau milligest sau nu?
Multumesc
Multumesc
Buna ziua!
am luat postinor 2 pe data de 7 martie(s-a rupt prezervativul si mi-a fost frica sa nu ma pricopsesc cu o sarcina nedorita) si pe 16 martie am inceput sa sangerez(un lichid de culoare maronie) iar sangerarea dureaza pana in prezent (deja mai mult de 8 zile), ce sa cred? stiu ca postinorul provoaca sangerare, insa pe site'uri unde am citit se zice ca ar dura cateva zile..insa la mine nu se mai opreste..va rog ajutati-ma :(
am luat postinor 2 pe data de 7 martie(s-a rupt prezervativul si mi-a fost frica sa nu ma pricopsesc cu o sarcina nedorita) si pe 16 martie am inceput sa sangerez(un lichid de culoare maronie) iar sangerarea dureaza pana in prezent (deja mai mult de 8 zile), ce sa cred? stiu ca postinorul provoaca sangerare, insa pe site'uri unde am citit se zice ca ar dura cateva zile..insa la mine nu se mai opreste..va rog ajutati-ma :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie de urgenta - postinor
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 2Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
- 4sangerare dupa postinor...este adevarat?
- 4de cate ori se ia postinor?
- 3Postinor - efecte secundare
- 5am luat Postinor la 66 de ore.. mai are efect?
- 4simptome postinor 2. E normal daca nu am sangerare intre menstruatii?
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 11nodul la san
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 4Sfarcuri dureroase
- 3Sa iau postinor 2?
- 9Sex neprotejat.. trebuie sa-mi fac griji?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: