Ciclul menstrual intarziat

Eu si sotia mea locuim impreuna de 1 an si jumatate, luna aceasta ciclul menstrual i-a intarziat pana acum cu 5 zile. Mentionez ca ciclul menstrual trebuia sa ii vina regulat pe data de 13 iulie, Pe 16 a facut un test de sarcina si a iesit negativ. Noi am intretinut raporturi sexuale neprotejate de cand locuim impreuna. Ce oare poate sa fie? Poate o raceala de la piscina sa fie cauza? Ce este de facut?
3 comentarii

Buna ziua,
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes

Mulțumesc frumos. Dacă este o sarcină extrauterina ce se poate face?

La câte zile se poate face un test după întârzierea ciclului menstrual?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intrebare fara raspuns
- 0mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 7gravida sau bolnava?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 2Intarziere menstruatie!!
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 2menstruatie intarziata
- 1Sunt însărcinată?
- 2Menstruație
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 8Anticonceptionale
- 1Injectii cu triamcinolon
- 0Perioada Menstruala
- 2Despre sarcina
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 1Intirziere menstruatie...
- 2Epilare IPL
- 0Dereglare menstruale brusca
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: