Pot ramane insarcinata doar cu prezenta lichidului preseminal?
Buna dimineata!
In urma cu o luna am inceput sa am contact sexual neprotejat, dar fara sa aiba loc finalizarea din partea partenerului, de fiecare data se retragea la timp.Mentionez ca pe parcursul unei luni intregi am intretinut relatii sexuale neprotejate, dar fara prezenta lichidului seminal.
Prezenta ciclului menstrual trebuie sa fie pe 14/15 ale lunii, dar din decembrie 2017 nu mi-a mai venit ciclul.Dupa contact, nu m-am spalat imediat.Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?Am facut 2 teste de sarcina de la firme diferite, si au iesit negative.Astept raspunsul dvs.Multumesc!
In urma cu o luna am inceput sa am contact sexual neprotejat, dar fara sa aiba loc finalizarea din partea partenerului, de fiecare data se retragea la timp.Mentionez ca pe parcursul unei luni intregi am intretinut relatii sexuale neprotejate, dar fara prezenta lichidului seminal.
Prezenta ciclului menstrual trebuie sa fie pe 14/15 ale lunii, dar din decembrie 2017 nu mi-a mai venit ciclul.Dupa contact, nu m-am spalat imediat.Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?Am facut 2 teste de sarcina de la firme diferite, si au iesit negative.Astept raspunsul dvs.Multumesc!
1 comentarii
Puteti ramane insarcinata doar de la lichidul preseminal deoarece contine spermatozoizi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 4Se poate lasa o fata gravida prin haine?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 5Sex neprotejat!
- 6Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante
- 3sarcina si lichidul preejaculator
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 0Lichid Seminal
- 3Prietena mea a ramas gravida?
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 1Petting si lichidul preejaculator
- 2Ajutor Vă rog Pot trece spermatozoizii din lichidul preseminal prin textura chilotului?
- 1Se poate fara penetrare?
- 0Sex neprotejat, Ajutor..lichid preejaculator
- 2Însărcinată sau doar întârzie ?
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 3Lichidul preejaculator
- 8Ejaculare de la un sarut
- 0Lichid preejaculare diurnă.
- 1Sarcina de la masturbare?
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator