Posibila sarcina ?
Buna ziua! Am 23 de ani si am avut contact sexual cu iubitul meu cu 2 zile inainte sa se termine menstra; a ejaculat in mine iar in prima si a doua zi dupa menstra a ejaculat afara dupa care imediat a bagat-o inauntru(fara sa se spele sau sa se stearga). Eu am ciclul menstrual neregulat, cam de 20-21 de zile... Mi-am calculat ovulatia doar cu calculatoare pe internet si toate mi-au dat acelasi rezultat...cum ca as fi fertila chiar din timpul mentrei. Precizez ca nu am luat niciodata anticonceptionale! Daca voi ramane gravida ne vom bucura enorm pentru ca iubim copii! As vrea sa stiu oare daca este posibil sa raman gravida asa? Mi-am facut un test de sarcina la 7 zile dupa contact dar a iesit negativ; acum astept sa se faca 2 saptamani de la contact ca sa-l repet. Astept raspuns urgent! Va multumesc!
1 comentarii
Copii vin atunci cand vor, sau mai bine spus cand se indeplinesc cateva conditii: sa existe un spermatozoid fertil, superspermatoizoidul(doar unul din cateva milioane fecundeaza ovulul) corpul tau sa fie pregatit pt asta si sa elibereze ovulul.Ai gandit bine sa astepti inca doua saptamani si sa repeti testul de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 3un bebe?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 11Ce se intampla?
- 4Insarcinata?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 4Exista un risc de sarcina?
- 9Sarcina sau nu...?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 1Risc de sarcina?
- 1Semn de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: