Posibila sarcina ?

03-10-2014
adriana2991
Nu este medic/terapeut
adriana2991
Buna ziua! Am 23 de ani si am avut contact sexual cu iubitul meu cu 2 zile inainte sa se termine menstra; a ejaculat in mine iar in prima si a doua zi dupa menstra a ejaculat afara dupa care imediat a bagat-o inauntru(fara sa se spele sau sa se stearga). Eu am ciclul menstrual neregulat, cam de 20-21 de zile... Mi-am calculat ovulatia doar cu calculatoare pe internet si toate mi-au dat acelasi rezultat...cum ca as fi fertila chiar din timpul mentrei. Precizez ca nu am luat niciodata anticonceptionale! Daca voi ramane gravida ne vom bucura enorm pentru ca iubim copii! As vrea sa stiu oare daca este posibil sa raman gravida asa? Mi-am facut un test de sarcina la 7 zile dupa contact dar a iesit negativ; acum astept sa se faca 2 saptamani de la contact ca sa-l repet. Astept raspuns urgent! Va multumesc!
1 comentarii
0
04-10-2014, ora 22:15
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Copii vin atunci cand vor, sau mai bine spus cand se indeplinesc cateva conditii: sa existe un spermatozoid fertil, superspermatoizoidul(doar unul din cateva milioane fecundeaza ovulul) corpul tau sa fie pregatit pt asta si sa elibereze ovulul.Ai gandit bine sa astepti inca doua saptamani si sa repeti testul de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •