posibila sarcina?

13-08-2009
anonim06
Nu este medic/terapeut
anonim06
buna ziua,
as dori sa imi ea si mie cineva un raspuns, iau anticonceptionale yasmin 8 luni si nu am avut niciodata intarzieri de ciclu dar problema mea este ca luna aceasata mia venit ciclu dar intro cantitate foarte mica nu avea o culare neobisnuita avea culoare chiar foarte rosie dar noaptea nu am fost de loc si ma tinut de luni pana miercuri oare sa fie cantitate asa mica din cauza anticonceptionalelor mentionez si faptul ca am uitat o data sa iau pastila la timp si am luato dupa o jumate de ora de la ora normala la care le iau eu sar putea sa fie o posibila sarcina?????????/ astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva
va multumesc anticipat
3 comentarii
0
15-08-2009, ora 10:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca ai luat pilulele corect, zilnic. chiar daca cu una ai intarziat putin, atunci nu-ti fa probleme, acea sangerare de trei zile, in cantitate mai mica, a fost ciclu.
0
18-08-2009, ora 00:05
nu_vreau_bebe
Nu este medic/terapeut
nu_vreau_bebe
buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs..am avut contact sexual neprotejat pe 16 iunie, mi-am fc 2 teste care au iesit negative, iar pe 30 iunie mi-a venit ciclul; in iulie insa, pe la sfarsitul lunii a inceput sa mi se umfle burta jos in partea stanga, iar durerea mi se mai lasa si pe picior, am fost la medic si mi-am facut analizele la sange si urina si mi-au iesit multe leucocite in urina(infectie urinara)..am urmat tratament 7 zile cu aflamil si nolicin, mi s-a desumflat.nu mi-a mai venit pe 30 iulie cum ar fi fost normal, , mi-a venit ciclul pe 2 august.. dupa 2 sapt d la tratament..durerea a reaparut, cu stari de greata, ameteli..drumuri foarte dese la toaleta..ca si prima oara..si mai nou am si venele de la sani vizibile rau..sa fie o posibila sarcina?
dar nu s-ar fi vazut la analize?
astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva
va multumesc anticipat!
0
03-09-2009, ora 10:46
KMELUTZA
Nu este medic/terapeut
KMELUTZA
Buna ziua,
As vrea daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea privinta:eu in luna iulie am luat pentru o perioada de vreo 2 saptamani anticonceptionale Microginon recomandate de medicul meu, insa apoi le-am oprit pentru ca ma simteam rau. In cursul lunii Iulie am avut acte sexuale si pentru ca nu am continuat cu pastilele, banuiesc ca acele acte sexuale au fost neprotejate. Partenerul meu m-a ferit prin metoda clasica, nu a ejaculat in interior insa.in mod normal CM trebuia sa-mi vina undeva la sfarsitul lunii, in Iulie CM a fost in 25-26.Mentionez ca in luna Iunie am folosit si Postinor 2, o singura data.
In luna August banuiesc ca trebuia sa-mi vina in acceasi perioada, deoarece il am regulat de obicei, insa nu mi-a venit pana astazi, 3 septembrie.
Astazi dimineata mi-am facut testul de sarcina Barza, care mi-a iesit negativ.
In aceste conditii este posibil sa fiu insarcinata?
Astept urgent raspunsul dumneavoastra.

Va multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •