posibila sarcina?
buna ziua,
as dori sa imi ea si mie cineva un raspuns, iau anticonceptionale yasmin 8 luni si nu am avut niciodata intarzieri de ciclu dar problema mea este ca luna aceasata mia venit ciclu dar intro cantitate foarte mica nu avea o culare neobisnuita avea culoare chiar foarte rosie dar noaptea nu am fost de loc si ma tinut de luni pana miercuri oare sa fie cantitate asa mica din cauza anticonceptionalelor mentionez si faptul ca am uitat o data sa iau pastila la timp si am luato dupa o jumate de ora de la ora normala la care le iau eu sar putea sa fie o posibila sarcina?????????/ astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva
va multumesc anticipat
as dori sa imi ea si mie cineva un raspuns, iau anticonceptionale yasmin 8 luni si nu am avut niciodata intarzieri de ciclu dar problema mea este ca luna aceasata mia venit ciclu dar intro cantitate foarte mica nu avea o culare neobisnuita avea culoare chiar foarte rosie dar noaptea nu am fost de loc si ma tinut de luni pana miercuri oare sa fie cantitate asa mica din cauza anticonceptionalelor mentionez si faptul ca am uitat o data sa iau pastila la timp si am luato dupa o jumate de ora de la ora normala la care le iau eu sar putea sa fie o posibila sarcina?????????/ astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva
va multumesc anticipat
3 comentarii
Daca ai luat pilulele corect, zilnic. chiar daca cu una ai intarziat putin, atunci nu-ti fa probleme, acea sangerare de trei zile, in cantitate mai mica, a fost ciclu.
buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs..am avut contact sexual neprotejat pe 16 iunie, mi-am fc 2 teste care au iesit negative, iar pe 30 iunie mi-a venit ciclul; in iulie insa, pe la sfarsitul lunii a inceput sa mi se umfle burta jos in partea stanga, iar durerea mi se mai lasa si pe picior, am fost la medic si mi-am facut analizele la sange si urina si mi-au iesit multe leucocite in urina(infectie urinara)..am urmat tratament 7 zile cu aflamil si nolicin, mi s-a desumflat.nu mi-a mai venit pe 30 iulie cum ar fi fost normal, , mi-a venit ciclul pe 2 august.. dupa 2 sapt d la tratament..durerea a reaparut, cu stari de greata, ameteli..drumuri foarte dese la toaleta..ca si prima oara..si mai nou am si venele de la sani vizibile rau..sa fie o posibila sarcina?
dar nu s-ar fi vazut la analize?
astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva
va multumesc anticipat!
dar nu s-ar fi vazut la analize?
astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva
va multumesc anticipat!
Buna ziua,
As vrea daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea privinta:eu in luna iulie am luat pentru o perioada de vreo 2 saptamani anticonceptionale Microginon recomandate de medicul meu, insa apoi le-am oprit pentru ca ma simteam rau. In cursul lunii Iulie am avut acte sexuale si pentru ca nu am continuat cu pastilele, banuiesc ca acele acte sexuale au fost neprotejate. Partenerul meu m-a ferit prin metoda clasica, nu a ejaculat in interior insa.in mod normal CM trebuia sa-mi vina undeva la sfarsitul lunii, in Iulie CM a fost in 25-26.Mentionez ca in luna Iunie am folosit si Postinor 2, o singura data.
In luna August banuiesc ca trebuia sa-mi vina in acceasi perioada, deoarece il am regulat de obicei, insa nu mi-a venit pana astazi, 3 septembrie.
Astazi dimineata mi-am facut testul de sarcina Barza, care mi-a iesit negativ.
In aceste conditii este posibil sa fiu insarcinata?
Astept urgent raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc frumos!
As vrea daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea privinta:eu in luna iulie am luat pentru o perioada de vreo 2 saptamani anticonceptionale Microginon recomandate de medicul meu, insa apoi le-am oprit pentru ca ma simteam rau. In cursul lunii Iulie am avut acte sexuale si pentru ca nu am continuat cu pastilele, banuiesc ca acele acte sexuale au fost neprotejate. Partenerul meu m-a ferit prin metoda clasica, nu a ejaculat in interior insa.in mod normal CM trebuia sa-mi vina undeva la sfarsitul lunii, in Iulie CM a fost in 25-26.Mentionez ca in luna Iunie am folosit si Postinor 2, o singura data.
In luna August banuiesc ca trebuia sa-mi vina in acceasi perioada, deoarece il am regulat de obicei, insa nu mi-a venit pana astazi, 3 septembrie.
Astazi dimineata mi-am facut testul de sarcina Barza, care mi-a iesit negativ.
In aceste conditii este posibil sa fiu insarcinata?
Astept urgent raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 4este sarcina?
- 12pot ramane insarcinata?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 3Sarcina?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 2Am o intrebare... sunt insarcinata?
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 3Sunt insarcinata ?
- 0Posibila sarcina?
- 0Nu inteleg
- 1Pot fi insarcinata?
- 2Imi intarzie menstruatia
- 7sex neprotejat
- 0Oare am ramas insarcinata?
- 1Dereglare sau sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: