Posibila operatie Amigdale
Buna ziua, de ceva vreme observ ca imi ies acei bulgarasi mici de culoare alb-galbuie din amigdale, problema este ca sunt urat mirositori, plus ca mirosul provenit din acesti bulgarasi se cam raspandeste in gura- ceea ce rezulta o respiratie neplacuta.Amigdalele prezinta niste gauri, cea mai mare ar avea o dimensiune destul de mare, semne ca ar incapea un bob de porumb in ea.Daca amigdalele au aceste gauri, ar mai indeplini in totalitate functia pe care o au cand sunt normale?Este periculos la varsta de 18 ani?
Ps: As mai dori sa stiu ce metoda de operiatie mi-ati recomanda(in cazul in care se pune problema)mai putin dureroasa, si cam in proportie de cat la suta mirosul neplacut ar disparea in totalitate.
In total, toate cheltuielile ar depasi suma de 1000 ron?
Imi cer scuze pentru atatea intrebari, sunt nou aici si as dori sa aflu tot ce se poate despre aceasta problema.O zi buna va doresc !
Ps: As mai dori sa stiu ce metoda de operiatie mi-ati recomanda(in cazul in care se pune problema)mai putin dureroasa, si cam in proportie de cat la suta mirosul neplacut ar disparea in totalitate.
In total, toate cheltuielile ar depasi suma de 1000 ron?
Imi cer scuze pentru atatea intrebari, sunt nou aici si as dori sa aflu tot ce se poate despre aceasta problema.O zi buna va doresc !
3 comentarii
te internezi in spital.. cu asigurare medicala
faci operatie clasica de scos amigdalele.. si rezultatul e sigur si te incadrezi in pret
se poate si cu radiofrecventa, fara internare
doar daca amigdalele sunt nu foarte hipertrofiate /f.mari/
pretul difera de la oras si clinuca de la 500__1000 lei
faci operatie clasica de scos amigdalele.. si rezultatul e sigur si te incadrezi in pret
se poate si cu radiofrecventa, fara internare
doar daca amigdalele sunt nu foarte hipertrofiate /f.mari/
pretul difera de la oras si clinuca de la 500__1000 lei
Amigdalele nu sunt inflamate, poate doar cea stanga putin, dar ma gandeam la un cabinet privat, eu fiind din Constanta nu doresc sa m-i le extirpez la spitalul Judetean.Aveti cumva cateva cunostinte viz-avis de unele cabinete private din Constanta, respectiv Dobrogea?Si va rog sa-mi spuneti daca amigdalele mele isi mai indeplinesc functiile in totalitate fiind "Ciuruite".
un cabinet dotat cu aparat de radiofrecventa si cu preturi accesibile gasesti la bucuresti
clinuca nova. dr Voda
clinuca nova. dr Voda
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ciprofloxacina versus Azitromicina in tratarea amigdalitei
- 3amigdalita cronica cazeoasa
- 3Amigalita stanga umflata
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 8Amigdalita pultacee sau altceva
- 4amigdale marite
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 3Probleme cu amigdalele
- 9Amigdalita
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 4Problema cu urechile
- 1Amigdale cu puroi
- 2Amigdalita cronica criptica
- 2Operatie de amigdalita
- 15o amigdala mai mare
- 2Mă doare amigdala stângă, cu tot cu urechea stângă cand înghit!
- 3Punct alb pe amigdale
- 11Tumori limba
- 1Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: