amigdale cu puroi
buna ziua am o problema cu amidalele, ma ustura gatul si am senzatia de fiecare data cand inghit ca am ceva in gat. am tot scos puroi din amigdala care ii urat mirositoare (cam o dat la 2 saptamani scot puroi) m-am saturat.
am fost la doctor dar mi-a dat sa fac gargara cu betadina special de gura. din locurile de unde am scos puroiul a ramas o zona fooarte tare. astept raspuns.
am fost la doctor dar mi-a dat sa fac gargara cu betadina special de gura. din locurile de unde am scos puroiul a ramas o zona fooarte tare. astept raspuns.
9 comentarii
este vorba despre amigdalita cronica cu cazeum
pe forum sunt multe sfaturi cum trebuie tratate sau daca nu da rezultat se ajunge la reducerea amigdalelor in volum cu radiofrecventa sau scoase integral
pe forum sunt multe sfaturi cum trebuie tratate sau daca nu da rezultat se ajunge la reducerea amigdalelor in volum cu radiofrecventa sau scoase integral
Am si eu o intrebare...am avut amigdalita pultacee acus o luna juma..am facut peniciline si o luna moldamin analizele au iesit ok...dar mi-ai ramas niste santuri putin albe...medicul a zis ca nu e mare bai...ar putea fi albeata aia o problema?
da. poate fi o problema
un medic oRL..dupa ce vede gatul poate sa.ti spuna daca e focar de infectie, daca e micoya sau cazeum...
si ce e de facut in fiecare caz aparte
un medic oRL..dupa ce vede gatul poate sa.ti spuna daca e focar de infectie, daca e micoya sau cazeum...
si ce e de facut in fiecare caz aparte
Buna seara, de ceva vreme am pe amigdala dreapta un punct galben, nu am dureri
Imi putetzi spune daca trebuie sa mi fac griji?multumesc anticipat
griji nu trebuie sa iti faci
nu ajuta la nimic
doar tre sa mergi la orl sa vezi daca e tratabil sau e cazul de criptolizis sau e cazul de scos amigdalele
nu ajuta la nimic
doar tre sa mergi la orl sa vezi daca e tratabil sau e cazul de criptolizis sau e cazul de scos amigdalele
Acum 2 saptamani am fost la medic cu o alta problema si mi sa spus ca am angina eritematoasa, si atunci aveam acest punct.Am facut tratament cu antibotic 7 zile, insa medicul de familie nu mi a spus nimic in legatura cu acest punct.
numai medicii orl.. au acel bec in frunte cu care vad bine amigdaleke si au si specializarea de 6 ani... pentru a teata boli de gat, nas urechi
cei care accepta tratament poentru nas gat, urechi de la med de familie... sunt departe de a intelege de ce mai exista si specialuzari in medicina
cei care accepta tratament poentru nas gat, urechi de la med de familie... sunt departe de a intelege de ce mai exista si specialuzari in medicina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ciprofloxacina versus Azitromicina in tratarea amigdalitei
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 5amigdale pline cu puroi la femei gravide
- 6amigdalita cronica care nu se vede la analize
- 15Este necesara scoaterea amigdalelor?
- 3Complicatii amigdalite?
- 3Ganglion si amigdala umflata, probleme la inghitire.
- 4Amigdale sublinguale tratament
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 3O amigdala inflamata tratament fara rezultat
- 9Amigdale amigdalectomie operatie scoatere amigdale post dupa amigdalectomie
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 4cancer amigdala dreapta, radioterapie sau operatie?
- 3Intrebare urgenta! usturime groaznica in gat
- 4puncte albe pe amigdale
- 6problema ORL- amigdalita cronica pentru Dr. Flueraru Valeriu
- 1Amigdalita pultacee?
- 0Umflatura in gat
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: