amigdale cu puroi

buna ziua am o problema cu amidalele, ma ustura gatul si am senzatia de fiecare data cand inghit ca am ceva in gat. am tot scos puroi din amigdala care ii urat mirositoare (cam o dat la 2 saptamani scot puroi) m-am saturat.
am fost la doctor dar mi-a dat sa fac gargara cu betadina special de gura. din locurile de unde am scos puroiul a ramas o zona fooarte tare. astept raspuns.
am fost la doctor dar mi-a dat sa fac gargara cu betadina special de gura. din locurile de unde am scos puroiul a ramas o zona fooarte tare. astept raspuns.
9 comentarii

este vorba despre amigdalita cronica cu cazeum
pe forum sunt multe sfaturi cum trebuie tratate sau daca nu da rezultat se ajunge la reducerea amigdalelor in volum cu radiofrecventa sau scoase integral
pe forum sunt multe sfaturi cum trebuie tratate sau daca nu da rezultat se ajunge la reducerea amigdalelor in volum cu radiofrecventa sau scoase integral

Am si eu o intrebare...am avut amigdalita pultacee acus o luna juma..am facut peniciline si o luna moldamin analizele au iesit ok...dar mi-ai ramas niste santuri putin albe...medicul a zis ca nu e mare bai...ar putea fi albeata aia o problema?

da. poate fi o problema
un medic oRL..dupa ce vede gatul poate sa.ti spuna daca e focar de infectie, daca e micoya sau cazeum...
si ce e de facut in fiecare caz aparte
un medic oRL..dupa ce vede gatul poate sa.ti spuna daca e focar de infectie, daca e micoya sau cazeum...
si ce e de facut in fiecare caz aparte

Buna seara, de ceva vreme am pe amigdala dreapta un punct galben, nu am dureri

Imi putetzi spune daca trebuie sa mi fac griji?multumesc anticipat

griji nu trebuie sa iti faci
nu ajuta la nimic
doar tre sa mergi la orl sa vezi daca e tratabil sau e cazul de criptolizis sau e cazul de scos amigdalele
nu ajuta la nimic
doar tre sa mergi la orl sa vezi daca e tratabil sau e cazul de criptolizis sau e cazul de scos amigdalele

Acum 2 saptamani am fost la medic cu o alta problema si mi sa spus ca am angina eritematoasa, si atunci aveam acest punct.Am facut tratament cu antibotic 7 zile, insa medicul de familie nu mi a spus nimic in legatura cu acest punct.

numai medicii orl.. au acel bec in frunte cu care vad bine amigdaleke si au si specializarea de 6 ani... pentru a teata boli de gat, nas urechi
cei care accepta tratament poentru nas gat, urechi de la med de familie... sunt departe de a intelege de ce mai exista si specialuzari in medicina
cei care accepta tratament poentru nas gat, urechi de la med de familie... sunt departe de a intelege de ce mai exista si specialuzari in medicina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 5polip pe o amigdala la copil de 3 ani
- 6problema amigdale de aprox. un an
- 7Puroi in gat.Va rog sa imi dati un sfat
- 4Gaura in gat
- 4amigdale marite
- 3Ganglion si amigdala umflata, probleme la inghitire.
- 5Faringita acuta
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 5probblema cu amigdalele
- 2Scoaterea amigdalelor?
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 6amigdala dubla
- 3amigdala imflamata
- 3stafilococ auriu ajutor!!!
- 3Bubita alba pe amigdala
- 10Pietre la amigdala dreapta
- 3Hipertrofie amigdaliana
- 5O amigdala mai mare decat cealalta