Infectie in gat
Buna ziua. Ma numesc Roxana. Ieri dimineata cand m-am trezit am simtit o durere in amigdala stanga care imi iradia in ureche. Am plecat la serviciu si ma gandeam ca va trece. Durerea a persistat toata ziua, amplificandu-se. Cu 2 ore inainte de a pleca de la serviciu am inceput sa am frisoane usoare. Cand am ajuns acasa eram foarte ametita si imi era foarte frig. Mi-am luat temperatura si aveam 39 de grade si pete albe pe amigdala respectiva. Au urmat dureri musculare foarte intense, dureri de cap, iar durerea din gat este insuportabila. Nu pot sa beau si nici sa mananc. Am luat Paracetamol si temperatura a revenit la normal. Astazi dimineata am observat ca au aparut pete albe si pe cealalta amigdala. Acum am gatul foarte umflat si dureros. Sunt in Anglia de foarte putin timp si nu am inca un medic de familie. Ca antibiotice am Amoxicilin, Amoxiclav si Cefalexin. La cum arata amigdalele cred ca ar trebui antibiotic. Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce ar trebui sa iau. Va multumesc din suflet!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dilema, sa-mi scot sau nu amigdalele
- 169amigdalita cazeoasa criptica
- 3Amigdale inflamate la adolescent
- 6Durere usoara de genunchi!
- 3am un gat foarte ingust si putin inflamat
- 10chist de canal tireoglos?
- 4Exudat faringian
- 6amigdalita cronica care nu se vede la analize
- 9va rog sa mi dati un sfat: ciuperca in gat
- 14Pete galbene in gat
- 5Puroi in gat
- 10puncte albe pe amigdala stanga...
- 2Sa-mi scot amigdalele?
- 7Este recomandata in acest caz operatia de amigdale?
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 0la 3 zile dupa ce am facut ultima injectie de moldamin ma doare amigdala dreapta...
- 2infectie amigdale si gat + poze
- 2Ma doare amigdala dreapta
- 1Amigdalita
- 2Puroi la amigdale
Mai multe informații despre: infectie in gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: