Infectie in gat

Buna ziua. Ma numesc Roxana. Ieri dimineata cand m-am trezit am simtit o durere in amigdala stanga care imi iradia in ureche. Am plecat la serviciu si ma gandeam ca va trece. Durerea a persistat toata ziua, amplificandu-se. Cu 2 ore inainte de a pleca de la serviciu am inceput sa am frisoane usoare. Cand am ajuns acasa eram foarte ametita si imi era foarte frig. Mi-am luat temperatura si aveam 39 de grade si pete albe pe amigdala respectiva. Au urmat dureri musculare foarte intense, dureri de cap, iar durerea din gat este insuportabila. Nu pot sa beau si nici sa mananc. Am luat Paracetamol si temperatura a revenit la normal. Astazi dimineata am observat ca au aparut pete albe si pe cealalta amigdala. Acum am gatul foarte umflat si dureros. Sunt in Anglia de foarte putin timp si nu am inca un medic de familie. Ca antibiotice am Amoxicilin, Amoxiclav si Cefalexin. La cum arata amigdalele cred ca ar trebui antibiotic. Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce ar trebui sa iau. Va multumesc din suflet!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 3Amigdale inflamate la adolescent
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 5polip pe o amigdala la copil de 3 ani
- 3Depunere solida (alb-galbuie) pe amigdale, cu miros urat
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 11Amigdalita - de doua zile ma doare in gat, la inghitire
- 3punct alb - amigdala
- 2amigdale marite, rosu in gat, febra
- 4Puncte albe in gat
- 2exista un tratament naturist pentru hipertrofie amigdalina?
- 3Puroi pe amigdale luna de luna
- 1Probleme cu amigdalele la copil 5 ani
- 6problema ORL- amigdalita cronica pentru Dr. Flueraru Valeriu
- 3Amigdale inflamate si ganglioni mariti in zona gatului
- 2Puroi în gât
- 5O amigdala mai mare decat cealalta
Mai multe informații despre: infectie in gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: