Pierderea gustului si a mirosului
Buna seara, domnule doctor,
In luna Februarie, 2018, am suferit de o viroza puternica de care am scapat dupa aproape zece zile de tratament cu medicamente usoare gen paracetamol, fervex, aspirina tamponata. Din experienta, stiam ca atunci cand eram racit imi pierdeam pe moment simtul gustului si simtul mirosului, dar, dupa ce m-am insanatosit, nu mi-au mai revenit. Mai pot simti dulcele, saratul si acrul, cat despre miros, traiesc doar din amintiri. Am facut inhalatii cu uleiuri esentiale, dar fara niciun rezultat. Este un sentiment stanjenitor in viata de zi cu zi, pe care incerc sa-l depasesc, dar credeti ca s-ar mai putea face ceva in acest sens? Am tot sperat ca imi voi recapata simturile cu timpul, de aceea nu am consultat niciun medic orl-ist pana acum. Va rog, sa-mi dati un raspuns in acest sens. Numai bine!
In luna Februarie, 2018, am suferit de o viroza puternica de care am scapat dupa aproape zece zile de tratament cu medicamente usoare gen paracetamol, fervex, aspirina tamponata. Din experienta, stiam ca atunci cand eram racit imi pierdeam pe moment simtul gustului si simtul mirosului, dar, dupa ce m-am insanatosit, nu mi-au mai revenit. Mai pot simti dulcele, saratul si acrul, cat despre miros, traiesc doar din amintiri. Am facut inhalatii cu uleiuri esentiale, dar fara niciun rezultat. Este un sentiment stanjenitor in viata de zi cu zi, pe care incerc sa-l depasesc, dar credeti ca s-ar mai putea face ceva in acest sens? Am tot sperat ca imi voi recapata simturile cu timpul, de aceea nu am consultat niciun medic orl-ist pana acum. Va rog, sa-mi dati un raspuns in acest sens. Numai bine!
2 comentarii
este obligatoriu consult ORL si neurologie
timpul pierdut nu se mai intoarce...
un nerv afectat.. tratat in primele 5 zile.. are sansa de vindecare completa
orice amanare.. indeparteaza sansele
timpul pierdut nu se mai intoarce...
un nerv afectat.. tratat in primele 5 zile.. are sansa de vindecare completa
orice amanare.. indeparteaza sansele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mia disparut mirosul partial si am vajiituri in urechi
- 4Nu am simtul mirosului..
- 1De aproape 10 zile am o problema nu mai am gust in gura
- 6piedere gust si miros.. ce as putea face?
- 5revin cu rinita dobandita in sarcina
- 5Pierderea mirosului
- 3de aproape 5 luni nu prea simt mirosul, decat foarte putin
- 7Am ramas fara miros si gust
- 4Nu am miros şi gust.
- 5Secretii si transpiratie urat mirositoare
- 2polipoza cronica
- 2Lipsa miros, stranut, mucus, respiratie ingreunata.
- 35Fara miros
- 4Fara miros si gust
- 21Pierdere miros
- 9Lipsa miros, gust.
- 1Simtul mirosului
- 4Lipsa gustului
Mai multe informații despre: Pierderea gustului pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: