Herpesul genital !
Buna ziua,
Sunt la menopuza de cateva luni si inca de cand aveam menstruatie(la inceputul acesteai cu o saptamana inainte) incepeau urmatoarele simptome; prurit in jurul nasului, buzelor, sprancenelor si ochi cu pleoape si unflaturi ale acesteia. Pe langa acestea a aparut si un herpes genital (asa cum a fost denumit de ginecolog, dematolog si medicul meu homeopat) care se manifesta foarte urat, cu dureri in toata zona genitala, arsuri si prurit. De 3 ani de zile am aceasta problema si nu stiu ce sa mai fac. In fiecare luna apare in perioada cand trebuia sa-mi vina ciclul menstrual. Pe langa toate aceste simptome mai sunt si cele generale, bufeuri, palpitatii si stari de nervozitate etc. Deocamdata urmez numai tratament homeopat. E posibil ca toate aceste manifestari sa fie si pe sistem nervos? Astept raspuns cu nerabdare.
Va multumesc !
Sunt la menopuza de cateva luni si inca de cand aveam menstruatie(la inceputul acesteai cu o saptamana inainte) incepeau urmatoarele simptome; prurit in jurul nasului, buzelor, sprancenelor si ochi cu pleoape si unflaturi ale acesteia. Pe langa acestea a aparut si un herpes genital (asa cum a fost denumit de ginecolog, dematolog si medicul meu homeopat) care se manifesta foarte urat, cu dureri in toata zona genitala, arsuri si prurit. De 3 ani de zile am aceasta problema si nu stiu ce sa mai fac. In fiecare luna apare in perioada cand trebuia sa-mi vina ciclul menstrual. Pe langa toate aceste simptome mai sunt si cele generale, bufeuri, palpitatii si stari de nervozitate etc. Deocamdata urmez numai tratament homeopat. E posibil ca toate aceste manifestari sa fie si pe sistem nervos? Astept raspuns cu nerabdare.
Va multumesc !
3 comentarii
da este posibil, herpesul se activeaza in conditii de stres si atunci cand imunitatea este scazuta...incercati sa comandati crema Dynamiclear, este foarte buna in cazul herpesului genital, odata aplicata distruge din adn-ul herpesului, recidivele sunt tot mai rare cam o data pe an sau la 2 ani, iar in unele cazuri nu mai apare deloc, in functie de imunitate...va astept cu vesti!
VA MULTUMESC PT SFAT...AS DORI SA STIU UNDE SE COMANDA ACEASTA CREMA SI DACA STITI SI LA CE PRET?
crema -*, costa in jur de 150 de dolari, este un pic mai scumpa dar merita, solutia se aplica pe vezicule atunci cand se sparg deoarece in acel moment virusul e cel mai activ iar solutia va putea distruge cat mai mult din virus.Atentie! nici acesta nu garanteaza vintecarea totala de herpes dar poate sa nu va mai apara niciodata sau destul de rar.
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Herpes genital
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 3herpes genital de multi ani...
- 12herpes genital
- 8menopauza, osteoporoza...
- 4herpes genital - exista un tratament sa oprim recidivele?
- 0chist pe ovar la menopauza
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 4Cum stiu daca am intrat in menopauza?
- 13Menopauza - sangerarii dese
- 3Herpes genital
- 4Herpesul genital poate aparea?
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 2ameteli, frunicaturi, oboseala
- 3osteoporoză la 46 de ani - vă rog mult un răspuns!
- 0Virusul Herpes
- 12herpes, perioada analize
- 1Herpes genital
- 1Herpes-HIV
Mai multe informații despre: Herpesul genital Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: