umflatura pe labiile mici = herpes genital?
mi-a aparut pe una din labiile mici ale vaginului o umflatura f mare.doare la atingere si la urinare.aceasta umflatura e ca un nodul care e plin cu puroi galben si cu sange f urat mirositor.ce credeti ca am v-as atasa niste poze dar din pacate nu am.
4 comentarii
probabil ca ai herpes.mergi urgent la medic !!!! cum poti sa stai asa daca te doare si miroase urat???? stii ca se poate agrava si k herpesul "se intinde" daca nu este tratat??????? probabil k l-ai luat pt k ai facut sex neprotejat. MERGI LA MEDIC URGENT!!!!!!!!!!!
mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni si pana acum nu am avut nicio leziune sau ceva de genu, dar dupa ultima data cand am facut sex cu prietenul meu( a fost cea mai mulga partida pe care am avut-o pana acum) am mancarimi in zona genitala si nu stiu ce sa fac.Am ciiti pe site'ul vostru si e posibil sa am herpes genital?Acolo scrie mancarimi, dureri locale, dureri de cap si le-am asociat ptr ca ma doare si capul dar am crezut ca nu are nicio legatura, dar nu mi-au aprut niciun fe de umflaturi sau ceva de genu.Prietena mea mi-a spus ca poate sa fie doar o iritatie dar mie mi-e frica. multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 4herpesul genital - ce medicamente dau randament?
- 4nu stiu ce este.. ceva rosu pe labia mica
- 3intre labiile, mari si cele mici, mi-au aparut si de o parte si de alta, un sir (indian) de cosuri
- 0herpes genital si candida
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 5herpes genital care recidiveaza...
- 4iritatie sau?
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 4am sau nu herpes genital?
- 5Umflatura in zona genitala
- 4Herpesul genital poate aparea?
- 2descuamarea labiilor
- 0Herpes genital
- 0Herpes recurent sarcina
- 0Umflatura pe labiile mari