umflatura pe labiile mici = herpes genital?
mi-a aparut pe una din labiile mici ale vaginului o umflatura f mare.doare la atingere si la urinare.aceasta umflatura e ca un nodul care e plin cu puroi galben si cu sange f urat mirositor.ce credeti ca am v-as atasa niste poze dar din pacate nu am.
4 comentarii
probabil ca ai herpes.mergi urgent la medic !!!! cum poti sa stai asa daca te doare si miroase urat???? stii ca se poate agrava si k herpesul "se intinde" daca nu este tratat??????? probabil k l-ai luat pt k ai facut sex neprotejat. MERGI LA MEDIC URGENT!!!!!!!!!!!
mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni si pana acum nu am avut nicio leziune sau ceva de genu, dar dupa ultima data cand am facut sex cu prietenul meu( a fost cea mai mulga partida pe care am avut-o pana acum) am mancarimi in zona genitala si nu stiu ce sa fac.Am ciiti pe site'ul vostru si e posibil sa am herpes genital?Acolo scrie mancarimi, dureri locale, dureri de cap si le-am asociat ptr ca ma doare si capul dar am crezut ca nu are nicio legatura, dar nu mi-au aprut niciun fe de umflaturi sau ceva de genu.Prietena mea mi-a spus ca poate sa fie doar o iritatie dar mie mi-e frica. multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2herpes genital
- 2in timpul actului sexual am observat ca mi s-au umflat foarte tare labiile
- 3Labiile mici umflate..
- 5herpes? Ajutor, va rog!
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3Herpes genital?
- 12cosuri pe labiile mici
- 4herpes genital - exista un tratament sa oprim recidivele?
- 4glande cu puroi
- 0Herpes genital
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 13Umflatura labie mare
- 1umflaturi labii mici
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 3HPV sau herpes?
- 0Chist pe pe labia mare.
- 0Perechea de labii mici
- 0Labia mare umflata si foarte dureroasa
- 0Umflatura pe labiile mari
Mai multe informații despre: Herpesul genital Labiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: