Poate fi vorba despre sarcina sau probleme hormonale?
Ultima menstra a inceput pe data de 26 octombrie. Incepand cu 15 noiembrie am fost constipata cateva zile (5-6), iar apoi, incepand cu 20 noiembrie pana astazi, am avut crampe usoare, asemanatoare cu cele din prima zi de menstra ca senzatie.
Pe data de 25 noiembrie trebuia sa imi vina insa mi-a venit (ceea ce consider ca este menstra) abia astazi, dar destul de ciudat: dureri foarte usoare si de scurta durata (de obicei in prima zi nu ma pot misca din pat de durere), fara durere de cap, cu un flux ciudat (mult mai lichid decat de obicei).
Tin sa mentionez ca de aproximativ o saptamana am sensatie de greata dimineata si seara, iar astazi am ametit pret de cateva secunde.
As putea fi insarcinata, e vorba de probleme hormonale sau pur si simplu a fost o luna mai ciudata?
Pe data de 25 noiembrie trebuia sa imi vina insa mi-a venit (ceea ce consider ca este menstra) abia astazi, dar destul de ciudat: dureri foarte usoare si de scurta durata (de obicei in prima zi nu ma pot misca din pat de durere), fara durere de cap, cu un flux ciudat (mult mai lichid decat de obicei).
Tin sa mentionez ca de aproximativ o saptamana am sensatie de greata dimineata si seara, iar astazi am ametit pret de cateva secunde.
As putea fi insarcinata, e vorba de probleme hormonale sau pur si simplu a fost o luna mai ciudata?
1 comentarii
Buna ziua,
fara un test de sarcina este imposibil sa va spuna cineva daca sunteti sau nu insarcinata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
fara un test de sarcina este imposibil sa va spuna cineva daca sunteti sau nu insarcinata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 3menstruatie anormala?
- 1Scurgere anormala
- 0Credeti ca ar fi o posibila sarcina?
- 0Prima menstruatie cu anticonceptionale Artizia
- 1Menstruație anormală?
- 1Semne de sarcina
- 0Menstruație de 28 de zile!! Ce sa fac?
- 0Posibila sarcina sau dereglare hormonala ?
- 1Am rămas însărcinată?
- 0Menstruatie modificata
- 6Foarte derutata
- 0Care e problema? menstruatie
- 1Posibila sarcina, pls
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 0Menstruatie anormala
- 0Posibila sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: