Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
![Munakyra](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua !
Luna aceasta mi-a venit menstruația mai devreme cu câteva zile, țin sa menționez ca in general îmi intarzie mereu și când îmi vine îmi curge foarte mult in primele 2-3 zile după pana in a5a zii se oprește..dar data aceasta mi a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin schimbând aproape câte un tampon pe zii și m-a ținut pana la 6 zile. am făcut si un test de sarcina seara testul fiind negativ, l am făcut in timpul menstruației. Va rog îmi puteți explica dacă este vorba despre o posibila sarcina sau doar datorită faptului ca mi-a venit mai devreme ? Am citit ca se poște da ai ciclu peste sarcina. Menționez ca nu am avut nici dureri abdominale ceea ce de-obicei am, nici dureri de sâni, nici grețuri. Am avut contact sexual acum 4 săptămâni neprotejat.
Luna aceasta mi-a venit menstruația mai devreme cu câteva zile, țin sa menționez ca in general îmi intarzie mereu și când îmi vine îmi curge foarte mult in primele 2-3 zile după pana in a5a zii se oprește..dar data aceasta mi a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin schimbând aproape câte un tampon pe zii și m-a ținut pana la 6 zile. am făcut si un test de sarcina seara testul fiind negativ, l am făcut in timpul menstruației. Va rog îmi puteți explica dacă este vorba despre o posibila sarcina sau doar datorită faptului ca mi-a venit mai devreme ? Am citit ca se poște da ai ciclu peste sarcina. Menționez ca nu am avut nici dureri abdominale ceea ce de-obicei am, nici dureri de sâni, nici grețuri. Am avut contact sexual acum 4 săptămâni neprotejat.
2 comentarii
![Munakyra](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Neprotejat -ejaculare afara, scuzați Greșelile
O zii frumoasa
O zii frumoasa
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
in utma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina. Pentru a afla daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati o ecografie sau un test din sange BetaHcg. Puteti ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (secretia eliminata de barbat in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
in utma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina. Pentru a afla daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati o ecografie sau un test din sange BetaHcg. Puteti ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (secretia eliminata de barbat in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 4Scurgere ciudata
- 3escapelle si ciclu redus
- 3Ajutor menstruatie
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 1menstruaţie redusa ca perioada şi flux
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 3Problema ciclu
- 6Ciclu scurt
- 0Sangerare in timpul sarcinii sau menstruatie
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 0Poate fi o sarcina?
- 1Posibila sarcina, pls
- 0Menstruatie redusa dupa covid?
- 2Menstruație diferita
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: