Menstruatie neagra

14-06-2019
Daianana
Nu este medic/terapeut
Daianana
Buna ziua! Este a doua lună in care menstruatia imi vine la 21, respectiv 19 zile, in conditiile in care pana acum am luat tratament cu progesteron pentru chisturi si aveam ciclul regulat, dar nu am mai continuat tratamentul. De obicei, menstruatia era abundenta, dar acum curge putin sange si e de culoare NEAGRA si are o textura groasa, vascoasa. De asemenea, am gasesc bucati lungi, ca o gelatină, ca un jeleu, de sange inchis la culoare.
Care ar fi problema? Nu mi se pare in regula. Ultima data cand i-am spus doctorului a zis ca e schimbata culoarea de la chisturi, iar acelea sunt chraguri. (am ovar micropolichistic)
Sau este posibila o sarcina, desi am aceste secretii? Am avut contacte sexuale neprotejate, si in ziua a 15a-a 16-a a ciclului, insa nu stiu daca era zi de fertilitate avand in vedere menstrutia dereglata. Oricum, tot timpul doar un act si mereu finalizat in exterior.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: