Menstruatie sau sangerare de implantare?
Buna. Am avut un contact neprotejat, fara penetrare sau ejaculare.
Ciclu a venit a30-a zi, e neregulat, insa a venit in perioada de 28-32 de zile si a venit putin rozaliu cu maro la inceput si apoi rosu deschis a2a zi apoi maro inchis pana in a4a sau a5a zi. A tinut 4-5 zile si nu am umplut tampoanele ca de obicei si de obicei tine 7 zile. Crampe au fost cum am de obicei la menstruatie, foarte tari in prima zi.
Credeti ca e menstruatie sau sangerare de implantare? Am fost si foarte stresata si am luat medicamente de raceala.si ma gandesc ca poate de aceea a fost altfel
Ciclu a venit a30-a zi, e neregulat, insa a venit in perioada de 28-32 de zile si a venit putin rozaliu cu maro la inceput si apoi rosu deschis a2a zi apoi maro inchis pana in a4a sau a5a zi. A tinut 4-5 zile si nu am umplut tampoanele ca de obicei si de obicei tine 7 zile. Crampe au fost cum am de obicei la menstruatie, foarte tari in prima zi.
Credeti ca e menstruatie sau sangerare de implantare? Am fost si foarte stresata si am luat medicamente de raceala.si ma gandesc ca poate de aceea a fost altfel
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 0menstruatie
- 0Menstruatie negru spre rosu
- 6Ciclu scurt
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 0Menstruaţie doar 1 zi
- 0Posibila sarcina sau dereglare hormonala ?
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 1Ciclul a durat3 zile și a fost mai deschis, sunt însărcinată ?
- 1Sarcină întreruptă?
- 0Sangerare anormala
- 1Probleme cu menstruația
- 0Sarcina ?
- 0Menstruatie anormala
- 1Chist vaginal
- 2Menstruație diferita
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: