Poate fi vorba de o sarcina?

27-08-2017
Antoine
Nu este medic/terapeut
Antoine
Buna ziua.
As vrea sa ma ajutati cu o parere. Luna trecuta si cea de dunaintea ei, am trecut printr-un stres colosal cu examenul de disertatie. Mi-a intarziat ciclul doua luni de zile, mai exact 64 zile, practic cateva zile din luna aprilie, toata luna Mai si putin aproape tot Iunie. Cand a venit ciclul a venit cu dureri nu foarte mari, insa erau prezente si cheaguri de sange maricele. A durat cam 5-6 zile, cum imi tine de obicei. Scurgeri abundente. Facusem 3 teste de sarcina si toate negative.
In aceasta luna, ar fi trebuit ciclul sa-mi vina normal pe data de 1 august, deci iarasi intarzieri de 24 zile, cu lipsa menstra, dureri abdominale mari, dureri de spate, sani acum 10 zile durerosi si acum recent o durere de cap acum 4 zile. Nu am avut greturi, nu am avut pofte de mancare.
Problema mea principala este faptul ca am avut relatii sexuale neprotejate cu partenerul meu, am avut si cu prezervativ, insa detest prezervativele fiindca uneori ma irita rau si se mai intampla sa fac candida, cum de altfel am si facut acum. Am luat ovule Cervugid pentru a regla aceasta problema a candidei si faptul ca in urma cu 3 saptamani am fost plecata in Grecia, iar pe drum s-a defectat autocarul si am stat intr-un frig colosal in slapi si pantaloni scurti timp de 6 ore in care am inghetat de frig si ma durea burta rau de tot, ma balonasem rau si ma si ustura cand urinam. Pe timpul sederii la vila am avut ca simptome mancarimi vaginale si usturimi de la apa sarata si ma durea burta si spatele constant. Ba mai mult, in una din zile am zis ca mor de durere, se lasase durerea pe piciorul drept. Eu am suspectat pe langa aceasta candida, o cervicita sau cistita. Am luat dupa capul meu aceste ovule si tratament cu fluconazol. Pot spune ca nu mai am mancarimi vaginale si nici secretii alb-branzoase.
Inca nu am efectuat un test de sarcina, fiindca nu am terminat ovulele cu Cervugid. Mentionez ca am avut o urina tulbure, spre maroniu, insa am inteles ca asa provoaca o componenta din produs.
Intrebarea mea ar fi, sau mai bine spus intrebarile: Poate fi vorba de o sarcina? Sa fie o sarcina extrauterina? Poate fi vorba de ceva mai grav ca o cervicita sau cistita, cum ar fi de exemplu o endometrita? Daca am urmat aceste tratamente cu Cervugid si Fluconazol, iar durerile abdominale inca au fost prezente, in cazul in care este sarcina, copilul se poate pastra, ori exista risc de probleme? Cervugidul poate da intarzieri menstruale?
1 comentarii
0
27-08-2017, ora 20:38
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Cel mai bine mergi la un ginecolog, va stii sa te indrume si vei scapa de ingrijoare si tu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: