Întârziere menstruație
Buna ziua, în general am avut ciclu regulat, însă în ultimele 2 luni aprilie și mai, a venit la 30 zile în loc de 28. Ultima menstra in data de 19 mai, în teorie ar fi trebuit sa vina între 16-19, însă nu a venit nici pana acum, de în întârziere de aprox 14 zile, am făcut un test de sarcina acum o săptămână, era negativ, ca și metoda de contracepție utilizam calendarul, ultimul contact a avut inunte de data la care trebuia sa vina a fost în 15 mai, cu 4 zile înainte de ciclul anterior, apoi 16 iunie. Menționez ca am avut o conizatie in 2013, ultima testare am făcut o pt fpv in 2016, mi-è puțin teama sa nu fie legat cumva de asta.. Ca și istoric o sarcina oprita în evoluție în 2013, un CIN3 și conizatie tot atunci, o stenoza ca și consecință, apoi sarcina și naștere în 2015, o alta sarcina și naștere prematura la 5 luni, datorita colului scurtat.. De atunci ne è teama de alta sarcina, uzam metoda calendarului din motive religioase, ciclul mereu a fost regulat la 28 zile. Acum simptome deosebite ar fi niște episoade de vârtej, vreo 3, in decursul ultimelor 2 luni, și schimbarea mediului, în sensul ca locuim în Italia, dar suntem veniți pe vara în tara eu și copilul..Vârsta 37 ani. Ce ar trebui sa fac? Un control? Analize de sânge? Sa aștept? Ecografie? Mulțumesc mult!
1 comentarii
Buna seara.
Mai faceti un test de sarcina ca sa stati linistita si dupa ce va trece menstruatia, mergeti la un control. Faceti si ecografie intravaginala si Papanicolau. Trebuie vazuta cauza intarzierii.
Sanatate multa!
Mai faceti un test de sarcina ca sa stati linistita si dupa ce va trece menstruatia, mergeti la un control. Faceti si ecografie intravaginala si Papanicolau. Trebuie vazuta cauza intarzierii.
Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 11Intarzaierea menstruatiei dupa sexul protejat
- 4De ce imi intarzie menstruatia ?
- 5risc de sarcina?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 4de ce intarzie atat?
- 4intarziere menstruatie
- 8Problema menstruatie
- 3Posibil sarcina?
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 1Potentiala sarcina
- 1Posibila sarcină?
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 0Întârzierea menstruației
- 0Intarziere menstruatie
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: