Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
Buna, este vreo sansa de a ramane insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului? Ciclul menstrual a avut loc de Vineri pana Marti(5 zile), iar Miercuri am avut contactul sexual neprotejat, nu am ejaculat in ea, doar lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina? Repet = prima zi dupa terminarea ciclului menstrual si doar lichidul preejaculator!
3 comentarii
Nu va faceti nicio grija, nu are cum sa fie insarcinata.
Buna ziua.Am fost operata de hernie de disc la coloana lombara si cervicala.Durerile persista in zona cervicala mi-au depistat doua vertebre lipite si as vrea sa stiu daca e grav.La coloana lombara am curbura accentuata si am dureri foarte mari la apasare si la calcat la calcai si pe lateral si vreau sa stiu daca este grav.Au aparut de curand si dureri la jumatatea coloanei toracale, cred si am dureri chiar pe coloana si cand apas cu mana ma doare foarte tare pe os.As vrea sa stiu daca e cazul de operatie.Am facut recuperare si degeaba, durerile persista si am dureri in timpul procedurilor.Va rog sa-mi dati un raspuns urgent.Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 2nush ce se intampla cu mine
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 9A ramas partenera mea insarcinata sau nu?
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 3Sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 1insarcinata?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 1Sarcina?
- 1Teama de sarcina
- 0Risc de sarcina ?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: