sunt insarcinata sau nu?
buna ziua am o nelamurire foarte mare in perioada ovulatiei am facut sex neprotejat in ideea de a face un copil.asta sa intamplat in data de 16 aprilie, ciclul menstrual inca nu mia venit, simptome de greata, somnolenta ma dor sanii, am, dar testul barza imi ese negativ, cam de 5 ori lam facut si tot negativ.astepatarea ma omoara, va rog spunetimi cand sa fac urmatorul test, mentionez ca ultima menstruatie a fost in 28 martie...
va multumesc mult pentru orice raspuns...
va multumesc mult pentru orice raspuns...
3 comentarii
De unde stii ca in 16 erai in perioada ovulatiei?Asa ai socotit tu sau ai folosit teste de ovulatie?Te intreb pentru ca majoritatea femeilor au ovulatia a14-a zi, socotind din prima zi a ciclului menstrual.Daca ultima menstruatie a fost in 28, erai in a 19-a zi si te intreb inca o data, erai la ovulatie?Testele desarcina au o marja foarte mica de eroare, nu cred ca se poate sa indice negativ de 5 ori si totusi sa fii insarcinata.Ele se fac, pentru acuratete, la 3 saptamani dupa contactul sexual sau la o saptamana dupa intarzierea ciclului menstrual.
p.s Doctorii de specialitate precizeaza faptul ca ciclul mestrual se incadreaza intre 21 si 35 de zile, iar ovulatia poate varia intre a 10-a si a 16-a zi de dinaintea venirii ciclului menstrual, calculul facandu-se din prima zi menstruala.
p.s Doctorii de specialitate precizeaza faptul ca ciclul mestrual se incadreaza intre 21 si 35 de zile, iar ovulatia poate varia intre a 10-a si a 16-a zi de dinaintea venirii ciclului menstrual, calculul facandu-se din prima zi menstruala.
mam luat dupa calendar inca nu am 3 sapt de la contactul sexual, numai 11 zile...sunt atat de nerabdatoare...nu miam facut test de ovulatie, dar sincer poate sunt paranoica dar asa ma simt ca as fii...deci dupa parerea ta mai trebuie sa astept inca pe atat, nu?
Nu stiu ce sa-ti spun, dar eu cred ca nu esti insarcinata si ca metoda calendarului nu o tii corect.Poate ma insel.Stii ca metoda calendarului functioneaza doar in cazul ciclurilor regulate, nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 5Va rog frumos sa imi raspundeti! Exista vreo sansa sa ramana insarcinata?
- 2Sunt gravida?
- 15sunt gravida ?
- 12pot ramane insarcinata?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 2posibilitate sarcina?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 3Posibil sarcina?
- 2Exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau nu?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 0Posibila sarcina
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: