Pneumonie mixta. Dacă imi puteți da ceva sfaturi sau indicatii ?
Bună ziua! in curma cu vreo 2 săptămâni am inceput să răcesc (îmi era frig, mă dureau toate, amețit). Am început să iau plicuri gen coldrex, larofen, parasinus si vitamina c, dupa vreo 3 zile simțeam că mă obosesc foarte repede si respir cam greu. La o săptămână am mers la medicul de familie care mi-a zis că am o bronșită, mi-a prescris Astha 15, Magne B6 si Calciu cu Vitamina D, eu am cerut si o trimitere la film. Dupa 4 zile am primit programare la Dr. Pneumonie, am facut film si a zis ca am Pneumonie Mixtă, mi-a dat tratament Eficef, Nurofen Express 200mg, Omez 40mg, Bio-Sun, Coughend Sirop si am mai cumparat eu Baraka, pentru sistemul respirator. Am ajuns la a 4-a zis de stat in casă repaus, nu prea mai tușesc așa de des, când tușesc si elimin de cele mai multe ori. Este când ma trezesc noaptea si mi este frig iar dimineața nu am putere, dar asta nu se întâmplă zilnic. Peste zi stau in pat nici nu mai stiu cum să stau, ce pozitie, am auzit ca nu e bine să dormi pe spate in perioada asta, este adevărat ? Peste 3 zile am programare din nou la control, sper ca până atunci sa ma simt mai bine. Dacă imi puteți da ceva sfaturi sau indicatii ? O zi bună, sănătate !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pneumonie repetata
- 4durere in git si torace
- 5oare e hernie?
- 4in urma cu 3 luni am avut pneumonie
- 15pneumonie?
- 7Intepaturi puternice 1 luna in piept
- 3pneumopatie cu pleurezie
- 1pneumonie
- 0tratament bronsiolita?
- 8Pneumonie bazala dr.
- 0Pneumonie fara febra-tratament cu hemisuccinat
- 12Dureri spate
- 1pneumonie netratata la timp
- 6pneumonie lobara, scizurita orizontala dreapta
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 1Pneumonie
- 1Pneumonie
- 2Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
- 5Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
- 1Pneumonie
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: