ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Pneumonie mixta. Dacă imi puteți da ceva sfaturi sau indicatii ?

25-02-2019
n_cosmin
Nu este medic/terapeut
n_cosmin
Bună ziua! in curma cu vreo 2 săptămâni am inceput să răcesc (îmi era frig, mă dureau toate, amețit). Am început să iau plicuri gen coldrex, larofen, parasinus si vitamina c, dupa vreo 3 zile simțeam că mă obosesc foarte repede si respir cam greu. La o săptămână am mers la medicul de familie care mi-a zis că am o bronșită, mi-a prescris Astha 15, Magne B6 si Calciu cu Vitamina D, eu am cerut si o trimitere la film. Dupa 4 zile am primit programare la Dr. Pneumonie, am facut film si a zis ca am Pneumonie Mixtă, mi-a dat tratament Eficef, Nurofen Express 200mg, Omez 40mg, Bio-Sun, Coughend Sirop si am mai cumparat eu Baraka, pentru sistemul respirator. Am ajuns la a 4-a zis de stat in casă repaus, nu prea mai tușesc așa de des, când tușesc si elimin de cele mai multe ori. Este când ma trezesc noaptea si mi este frig iar dimineața nu am putere, dar asta nu se întâmplă zilnic. Peste zi stau in pat nici nu mai stiu cum să stau, ce pozitie, am auzit ca nu e bine să dormi pe spate in perioada asta, este adevărat ? Peste 3 zile am programare din nou la control, sper ca până atunci sa ma simt mai bine. Dacă imi puteți da ceva sfaturi sau indicatii ? O zi bună, sănătate !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vizitele regulate la dentist ar putea reduce riscul de pneumonie
  • „Vesta inteligentă” pentru diagnosticul pneumoniei
  • Indicatori clinici pentru depistarea cu acuratețe a pneumoniei (Studiu)
  • Semne clinice pentru identificarea corectă a pneumoniei
  • Răceală, viroză sau pneumonie - când sunt recomandate antibioticele
  • Pneumonia COVID-19 durează mai mult și determină o afectare mai mare, în comparație cu cea obișnuită
  • Riscul de a dezvolta pneumonie și de a muri din cauza bolii este mai mic la persoanele active fizic
  •