E normal dupa 5 zile de tratament, sa obosesc?
![vlad112](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am 42 ani, obezitate severa 187kg, am fost diagnosticat vineri 18 ian cu pneumonie LSD. Am refuzat internarea pt ca sunt singur si m-am speriat. Nu aveam temperatura. Inainte de asta dr de familie m-a diagnosticat cu bronista si m-a tratat cu Augumentin, m-a ascultat, a spus ca se aude un susur in plamani dar ca nu-i problema, dupa 4 zile in weekend m-am dus la un spital pentru ca nu trecea, dna dr m-a ascultat a zis ca nu se aude nimic in plamani, si mi-a recomandat sa continui tratamentul cu augumentin, ibuprofen 400 si paracetamol inca trei zile, am continuat tratamentul inca 6 zile asa, deci in total 10 zile, am revenit la medicul de familie care m-a trimis la spital.
Mi-au dat de la spital Avelox de 400mg, unul pe zi, am luat asa de vineri pana luni, trei pastile, apoi o dna dr cunostinta m-a sfatuit sa iau de doua ori pe zi pt ca sunt gras si merge de doua ori pe zi la mine.
Intrebare: Azi sunt la a 5-a zi de tratament, nu am febra, e adevarat ca nu mai tusesc ca la inceput, dar parca ma simt la fel de obosit sau poate usor mai mult, in sensul ca obosesc repede. E normal sa mai am oboseala asta dupa 5 zile de tratament?
Am 42 ani, obezitate severa 187kg, am fost diagnosticat vineri 18 ian cu pneumonie LSD. Am refuzat internarea pt ca sunt singur si m-am speriat. Nu aveam temperatura. Inainte de asta dr de familie m-a diagnosticat cu bronista si m-a tratat cu Augumentin, m-a ascultat, a spus ca se aude un susur in plamani dar ca nu-i problema, dupa 4 zile in weekend m-am dus la un spital pentru ca nu trecea, dna dr m-a ascultat a zis ca nu se aude nimic in plamani, si mi-a recomandat sa continui tratamentul cu augumentin, ibuprofen 400 si paracetamol inca trei zile, am continuat tratamentul inca 6 zile asa, deci in total 10 zile, am revenit la medicul de familie care m-a trimis la spital.
Mi-au dat de la spital Avelox de 400mg, unul pe zi, am luat asa de vineri pana luni, trei pastile, apoi o dna dr cunostinta m-a sfatuit sa iau de doua ori pe zi pt ca sunt gras si merge de doua ori pe zi la mine.
Intrebare: Azi sunt la a 5-a zi de tratament, nu am febra, e adevarat ca nu mai tusesc ca la inceput, dar parca ma simt la fel de obosit sau poate usor mai mult, in sensul ca obosesc repede. E normal sa mai am oboseala asta dupa 5 zile de tratament?
1 comentarii
![Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Bună seara! Da, este normal, mai ales că aveți obezitate morbidă și pneumonia consumă resursele organismului. După încheierea tratamentului să faceți o radiografie de control. O seară liniștită!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inima marita, copil 6 ani
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 4disperat.. cum fac ceva stau jos ca obosesc si ma maninca tot corpul
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 10Am stari de oboseala chiar daca ma odihnesc foarte mult
- 9Va rog sa ma ajutati cu un diagnostic !!!
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 1pneumonie netratata la timp
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 8Obosesc foarte repede
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 4E posibil pneumonie?
- 1LDL Foarte mic Ajutor :(
- 5Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: