pneumopatie cu pleurezie
In urma cu 30 de zile am fost diagnosticat cu pneumopatie cu pleurezie. De atunci am luat toata gama de antibiotice: ospen, zinat, ciprinol, augumentin, claritromicina, dar rezultatele nu au fost deloc cele asteptate. In continuare problema persista. Peste o luna de zile ar trebui sa merg la mare. credeti ca este indicat sa merg, face bine, sau dimpotriva dauneaza un sejur la mare ?
Va multumesc !
Va multumesc !
3 comentarii
S-a scos lichid pleural ? De ce spui ca rezultatele nu au fost deloc cele asteptate ? Lichidul de la plamani nu s-a retras ? O IDR la tuberculina ai facut ? Sau un examen al sputei ?
lichidul de la plamani nu s-a scos, dar nici nu s-a retras. IDR am facut si a iesit negativ. Spun ca nu au fost rezultatele asteptate deoarece prin compararea radiografiilor facute nu se vede nici o evolutie pozitiva, cu toate ca am peste o luna de tratament
Nu pot sa cred ca dupa o luna de tratament, dupa cinci tipuri de antibiotic mai ai inca pleurezie.si cine a comparat radiografiile nu a considerat necesar ca trebuie sa te internezi si sa urmezi o terapie parenterala sub supraveghere ???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 1pneumonie unilaterala
- 7Intepaturi puternice 1 luna in piept
- 1Sa fie pneumonie sau altceva?
- 14diagnostic: poliartrita a scris doctorul meu, credeti ca as putea avea altceva?
- 3pneumonia se ia de la o persoana la alta?
- 1Pneumonie la 8 luni
- 0Pneumonie bazala dreapta
- 0Pneumonie fara febra-tratament cu hemisuccinat
- 5Pneumonia
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 1dureri de plamani si spate
- 5Pnumonie... apa la plamani
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 1pneumonie severa sau TBC?
- 1Am si eu o intrebare pneumonie?
- 0Colagenoza
- 1Pneumonie