pneumonie la baietel de 11 luni
Buna ziua,
am un baietel de 11 luni care in urma unui control pediatric a fost diagnosticat cu pneumonie interstitiala de debut. Problema mea este ca baiatul nu prezinta absolut nici un simptom specific pneumoniei si am mai fost la doi medici cu el si mi-au confirmat ca plamanii sunt ok. Exista posibilitatea ca in cazul preimului control pediatric, diagnosticul sa fi fost influenntat de faptul ca bebe a plans fff mult inainte si fff puternic? Se poate sa aiba pneumonie daca respira bine, manaca bine, doarme, nu tuseste, etc...
am un baietel de 11 luni care in urma unui control pediatric a fost diagnosticat cu pneumonie interstitiala de debut. Problema mea este ca baiatul nu prezinta absolut nici un simptom specific pneumoniei si am mai fost la doi medici cu el si mi-au confirmat ca plamanii sunt ok. Exista posibilitatea ca in cazul preimului control pediatric, diagnosticul sa fi fost influenntat de faptul ca bebe a plans fff mult inainte si fff puternic? Se poate sa aiba pneumonie daca respira bine, manaca bine, doarme, nu tuseste, etc...
1 comentarii
Buna ziua,
de obicei pneumonia merge cu febra, frison, stare generala proasta, copil agitat, tuse, respiratie grea, etc.
Daca copilul nu prezinta astfel de simptome, putin probabil sa fie pneumonie, mai ales ca a mai fost vazut de alti 2 medici care au infirmat diagnosticul.
Ar trebui facuta o radiografie de torace, ca sa se vada clar daca este sau nu pneumonie.
Toate cele bune!
de obicei pneumonia merge cu febra, frison, stare generala proasta, copil agitat, tuse, respiratie grea, etc.
Daca copilul nu prezinta astfel de simptome, putin probabil sa fie pneumonie, mai ales ca a mai fost vazut de alti 2 medici care au infirmat diagnosticul.
Ar trebui facuta o radiografie de torace, ca sa se vada clar daca este sau nu pneumonie.
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 2pneumonie repetata
- 15pneumonie?
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 39aparat aerosoli
- 3pneumopatie cu pleurezie
- 2pneumonie la nou nascuti
- 0Pneumonie fara febra-tratament cu hemisuccinat
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 1pneumonie netratata la timp
- 1Pneumonie acuta
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 5expectoratie
- 1Un sfat in cazul pneumoniei
- 2Posibila gripa mai agresiva sau posibila pneumonie?
- 1Pneumonie
- 1Pneumonie
- 1Pneumonie
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: