pneumonie la baietel de 11 luni

Buna ziua,
am un baietel de 11 luni care in urma unui control pediatric a fost diagnosticat cu pneumonie interstitiala de debut. Problema mea este ca baiatul nu prezinta absolut nici un simptom specific pneumoniei si am mai fost la doi medici cu el si mi-au confirmat ca plamanii sunt ok. Exista posibilitatea ca in cazul preimului control pediatric, diagnosticul sa fi fost influenntat de faptul ca bebe a plans fff mult inainte si fff puternic? Se poate sa aiba pneumonie daca respira bine, manaca bine, doarme, nu tuseste, etc...
am un baietel de 11 luni care in urma unui control pediatric a fost diagnosticat cu pneumonie interstitiala de debut. Problema mea este ca baiatul nu prezinta absolut nici un simptom specific pneumoniei si am mai fost la doi medici cu el si mi-au confirmat ca plamanii sunt ok. Exista posibilitatea ca in cazul preimului control pediatric, diagnosticul sa fi fost influenntat de faptul ca bebe a plans fff mult inainte si fff puternic? Se poate sa aiba pneumonie daca respira bine, manaca bine, doarme, nu tuseste, etc...
1 comentarii

Buna ziua,
de obicei pneumonia merge cu febra, frison, stare generala proasta, copil agitat, tuse, respiratie grea, etc.
Daca copilul nu prezinta astfel de simptome, putin probabil sa fie pneumonie, mai ales ca a mai fost vazut de alti 2 medici care au infirmat diagnosticul.
Ar trebui facuta o radiografie de torace, ca sa se vada clar daca este sau nu pneumonie.
Toate cele bune!
de obicei pneumonia merge cu febra, frison, stare generala proasta, copil agitat, tuse, respiratie grea, etc.
Daca copilul nu prezinta astfel de simptome, putin probabil sa fie pneumonie, mai ales ca a mai fost vazut de alti 2 medici care au infirmat diagnosticul.
Ar trebui facuta o radiografie de torace, ca sa se vada clar daca este sau nu pneumonie.
Toate cele bune!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un raspuns cit mai repede posibil, va rog - pleurezie
- 2pneumonie repetata
- 4durere in git si torace
- 5copil de 2 ani, pneumonie, vaccin pneumococic
- 39aparat aerosoli
- 3urmele "pneumoniei" netratate ale unui copil de 2 ani
- 3pneumopatie cu pleurezie
- 1pneumonie
- 5pneumonie repetata, baietel de 9 ani
- 3pneumopatie frecventa
- 3pneumonia se ia de la o persoana la alta?
- 1Pneumonie la 8 luni
- 4Tratamentul cu Augmentin nu da rezultate.
- 6pneumonie lobara, scizurita orizontala dreapta
- 1E normal dupa 5 zile de tratament, sa obosesc?
- 1Pneumonie dupa pneumonie copil
- 1Pneumonie
- 1Pneumonie
- 2Pneumonie copil 4 ani si jumatate
- 2Conlucrare medici pentru pacientii internati
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: