pneumonie severa sau TBC?
Buna ziua!
Verisoara mea, in varsta de 20 de ani, este internata intr-un spital tbc de o saptamana si nu are pus un diagnostic inca. inainte sa plece la spital acuza doar o tuse seaca persistenta, s-a dus la med de familie care a pus diagnosticul de bronsita cu tratament pe 6 zile cu antibiotic( cred ca zinat) si eurespal, dupa cele 6 zile de tr nu a mai tusit asa de mult dar a inceput sa aibe dureri in spate pe partea dreapta, dupa care med de fam o trimite la spital. in spital i se face film unde ne spune ca plamanul drept este afectat, analize de sange de unde reiese si cv infectie in sange..in continuare tratament cu cefort, i-a fost trimisa sputa la analiza...rezultat negativ la sputa. azi a fost trimisa la un alt spital pt un ct la care medicul curant nu se poate pronunta si pe maine o sa mai cheme un doctor sa citeasca impreuna rez ctului.
Va rog frumos, din suflet, sa ne dezmeticiti cumva daca se poate.
Multumesc!
Verisoara mea, in varsta de 20 de ani, este internata intr-un spital tbc de o saptamana si nu are pus un diagnostic inca. inainte sa plece la spital acuza doar o tuse seaca persistenta, s-a dus la med de familie care a pus diagnosticul de bronsita cu tratament pe 6 zile cu antibiotic( cred ca zinat) si eurespal, dupa cele 6 zile de tr nu a mai tusit asa de mult dar a inceput sa aibe dureri in spate pe partea dreapta, dupa care med de fam o trimite la spital. in spital i se face film unde ne spune ca plamanul drept este afectat, analize de sange de unde reiese si cv infectie in sange..in continuare tratament cu cefort, i-a fost trimisa sputa la analiza...rezultat negativ la sputa. azi a fost trimisa la un alt spital pt un ct la care medicul curant nu se poate pronunta si pe maine o sa mai cheme un doctor sa citeasca impreuna rez ctului.
Va rog frumos, din suflet, sa ne dezmeticiti cumva daca se poate.
Multumesc!
1 comentarii
Buna seara, nu stiu daca te ajuta cu ceva raspunsul meu, insa sfatul meu este sa mai incerce totusi si la alt medic, de ex.mie mi s a spus ca am pneumonie, am luat augmentin 5 zile in care m am simtit si mai rau, intr un final au depistat ca era tbc. Iar ce a urmat si inca urmeaza, nu ti mai spun ca te sperii. Multa sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1TBC pulmonar
- 5suspecta de tbc... testul idr
- 3Are vreo legatura tratamentul tbc cu starea de disconfort din urechi?
- 25Buna! in legatura cu tbc...
- 7fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!
- 1sarcina dupa tratament tbc
- 1Pneumonie!?!?!
- 0Pneumonie bazala dreapta
- 3colegul de serviciu a fost diagnosticat cu TBC
- 12Dureri spate
- 1Pneumonie acuta
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 10TBC prin sarut
- 1Tbc la copil 11 luni?
- 1TBC
- 6Tbc-ul si complicatiile lui
- 0Tratament de TBC: e nevoie sa se mai faca CT-uri sau bronhoscopii la 2 luni de tratament?
- 2Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: