Dupa sex nu ii este foame si vomita

01-05-2009
alex_177
Nu este medic/terapeut
alex_177
prietena mea a fost virgina. prima data cand am facut sex a fost doar putin si am intrebato daca mai contium si a zis ca nu. a zis ca e in regula dupa. a zis ca a duruto 2 zile, dar sa a zis ca e in regula peste o sapt am facut iar. cred ca eu am exagerat putin. am dat tare.. au fost 3 numere!in seara aceea a zis ca e in regula! a 2a zi nu a mancat nimic si toata saptamana la fel, zice ca nu poate, ii vine sa vomite! la ginecolog nu vrea sa mergem! rog un sfat urgentt
multumesc mult
6 comentarii
0
01-05-2009, ora 13:23
alex_177
Nu este medic/terapeut
alex_177
ma scuzati pentru exprimare si punctuatie! m-am grabit > va rog sa ma ajutati cu un sfat repede
0
01-05-2009, ora 13:42
me_nicole
Nu este medic/terapeut
me_nicole
pai indicat ar fii sa mearga la un control ginecologic, de ce ii este frik sa mearga? interesativa de un medic bun din orasul vostru si dute impreuna cu ea... nu are de ce sai fie frica, cel mai sigur e ca a fost prea mult tinand cont ca a fost virgina, , , eu cnad miam pierdut virginitatea iubitul meu a fost bland si doar o singura data am incercat si usor, , pe urma doar peste o saptamana, , zic ca iubita ta acum e f speriata si asta duce la starea asta a ei...
0
01-05-2009, ora 13:53
alex_177
Nu este medic/terapeut
alex_177
nu vrea sa mearga la un control ginecologic! altceva ce pot face! au treuct atatea zile in care nu a mancat nimik !!imi este frica sa nu dea in alte complicatii din cauza asta, deja zice ca o doare burta ! am insistat sa manace, la telefon, nu neam intalnit 2 zile, si sa cam suparat pe mine ca nu o inteleg! ne intalnim astazi ! ce pot sa fac mai repede!???
0
01-05-2009, ora 14:08
alex_177
Nu este medic/terapeut
alex_177
postati si voi parerea voastra va rog ! daca tot vizitati! sunt in criza de timp
0
01-05-2009, ora 15:18
me_nicole
Nu este medic/terapeut
me_nicole
apoi nu te supara da ce iubita incapatanata ai... ea nu isi da seama ca e sanatatea ei in joc, , dak zici ca se simte asa rau nici tu nici noi nu putem face nimic, , ea trebuie sa se trezeasca la realitate si sa mergeti la medic, , , e f incapatanata, ,
0
03-05-2009, ora 13:36
danabv
Nu este medic/terapeut
danabv
Alex, in primul rand tot respectul ca iti pasa asa de mult de prietena ta. Sper sa nu te schimbi, barbatii tandri si afectuosi sunt o comoara pe cale de disparitie, din pacate...
In ce o priveste pe prietena ta, nu cred ca e ceva ginecologic. Este posibil sa fie o simpla coincidenta si sa fi mancat ceva care nu i-a priit, caz in care este bine sa mearga la medicul de familie si eu una cred ca nu e neaparat necesar sa-i spuna medicului de familie ca nu mai e virgina. Sau poate e o apendicita care tocmai acum si-a gasit sa-si faca de cap. Este posibil ca totul sa fie pe fond nervos, cauzat de un sentiment de vinovatie, de care ea poate fi sau nu constienta... Mergeti la medicul ei de familie.
Va doresc amandurora tot binele din lume!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Actul sexual propriu-zis
  •