as vrea sa stiu si eu dupa o relatie de 4 ani | Forumul Medical ROmedic

as vrea sa stiu si eu dupa o relatie de 4 ani

06-03-2010
karinacta
Nu este medic/terapeut
karinacta
barbatul numai simte nevoia sa faca sex asa des cu pers respectiva?
8 comentarii
0
07-03-2010, ora 02:23
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Motivele sunt mai multe...Primul si cel mai la indemana ar fi ca poate are pe altcineva sau ca nu o mai iubeste.Apoi poate interveni si impotenta...Da-ne mai multe detalii!!Daca ia vreun medicament, daca se masturbeaza etc.
0
08-03-2010, ora 20:08
karinacta
Nu este medic/terapeut
karinacta
nu ia nici o pastila de masturbat..cred k o data pe luna pastile nici gind...are 29 de ani eu am 24 si este primul barbat din viata sexuala...nu styu ce sa mai cred nu cred ca este o a treia persona pentru k mereu este alaturi de mine
0
19-03-2010, ora 00:34
onlyme
Nu este medic/terapeut
onlyme
buna, am si eu o intrebare...nu am mai intretinut relatii sexuale de 4 ani, este posibil ca vaginul sa revina la forma initiala ..sau?
0
30-04-2010, ora 21:11
girly
Nu este medic/terapeut
girly
daca zici ca prietenul tau are 29 de ani sa stii ca s-ar putea sa fie din cauza varstei. au o perioada cand o lasa mai moale cu sexul.incearca si tu sa-i captezi atentia cumva: un compleu mai sexy un sex oral...
0
30-04-2010, ora 22:54
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
girly--O lasa mai moale cu sexu ? pai daca la 29 de ani o lasa mai moale cu sexu, la 40 de ani ce o sa faca ? atunci se resemneaza direct.. pai problema ar fi mai bine zis, ALTA, ci hai sa vorbim cum vorbesc baietii..liber, ce dracu ma girly unii barbati se mai plictisesc si ei 4 ani de zile, zilnic si la orice contact cand e sa fie aceeasi".mancare de peste", mai trebuie si o friptura.. intelegi ?si simplu sa aibe alta partenera poate sa ii fi oferit ea orice, ca are o varsta frumushica, sa ii ofere si oral, si compleu sexy si orice..degeaba ajunge uneori in stadiu cand nu mai ai ce sa faci, si o fac ffffffffffffoarte rar, sau deloc..se intampla chestii dastea si dupa cateva luni de o relatie... sau asa zisa..relatie..unii poate nu sunt meniti sa fie ani si ani de zile impreuna..
Si nu neaparat daca este primul barbat, cu ala trebuie sa mori de gat, sa te ingropi cu el..s au dus vremurile alea.. acu prea putini mai raman cu prima/primul, impreuna, toata viata.. sa fim realisti. ( karinacta ) :). bafta !
0
30-04-2010, ora 22:55
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
@onlyme: " buna, am si eu o intrebare...nu am mai intretinut relatii sexuale de 4 ani, este posibil ca vaginul sa revina la forma initiala..sau? ". VIRGINA SAU "GEN" IN NICI UN CAZ NU VEI FI IAR, CHIAR DACA NU FACI SEX 4, 5, 10 ANI.. ESTI ACEEASI.
0
05-05-2010, ora 23:55
antikom
Nu este medic/terapeut
antikom
Fetelor, ati intrebat si un barbat despre aceasta chestiune?
Este vorba de efectul Coolidge : intr-o zi presedintele american Coolidge viziteaza o ferma de pasari.
Doamna Coolidge intreaba : de cate ori pe zi isi face cocosul datoria?
Fermierul : de cel putin 10 ori in fiecare zi.
Doamna : spune-i asta D-lui Coolidge!
Dl Coolidge : Este aceeasi gaina de fiecare data?
Fermireul : Nu, este o gaina diferita de fiecare data.
Dl Coolidge :Spune-i asta doamnei Coolidge!
Ideea este : elementul nou este "turn-on", chestia veche de acasa este "turn-off".Este in natura lucrurilor sa fie asa.Cel putin pentru un barbat.Desigur ca pot exista si exceptii.Dar daca partenera devine prea previzivila, sexul devine monoton si barbatul stie de fiecare data ce va primi la "desert", apare un alt sindrom : cel al benzinarului:Fill and go.Si plictiseala maxima bineinteles.
Sfaturi pentru fete : invatati chestii noi si lasati inhibitiile deoparte.Barbatii in chestiuni de sex gandesc cu o alta parte anatomica decat v-ati astepta.
Orice barbat este avid de sex.Insa acelasi meniu devine anost.
0
06-05-2010, ora 17:13
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Mda, cam sta e adevarul si tre sa se obisnuiasca femeile, sa ne obisnuim.. firea dificila a barbatului, dar nici cu femeia nu mi.e rusine, da treaba cu... o lasa mai moale cu sexu la 29 de ani nu mi sa parut deloc.buna, ma amuzat umpic[ hai inteleg in cazul in care are o boala..sau vro problema asa..] dracului la 29 de ani probleme cu sexul, la 70 de ani ce dracu sa il ia mai face ? :))))))))face 3 oua in loc de 2.. WTFFFF
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbaÈ›i, în relaÈ›iile pe termen lung
  •