dupa o intrerupere de sarcina la cate zile poti sa faci sex?

26-01-2013
alexandraaba
Nu este medic/terapeut
alexandraaba
am facut intrerupere de sarcina acum 4 zile, la cat timp se reia contactul sexual?
5 comentarii
0
26-01-2013, ora 13:55
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Ai facut o crima tocmai.ce mare lucru??! Si acu esti nerabdatoare si disponibila sa reiei activitatea de dinainte...ce daca mai faci inca un avort?!
Trezeste-te inainte de a nu fi prea tarziu..
"Sufletele copiilor avortati, stau intr-un loc unde nu este nici intuneric, nici lumina. Nici nu se bucura, nici nu se chinuiesc. Si ei striga la Dumnezeu " Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei tale, caci noi nu am vazut lumina soarelui, nu am vazut frumusetile din aceasta lume si nici nu am facut vreun pacat ?" Si atunci glasul lor se ridica la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele lor din mana mamelor ucigase. Iar parintii, care au omorat copiii in pantece, daca fac canon, ii elibereaza pe copiii lor din aceasta stare."Pr Cleopa

Presupun ca ai inteles cele de mai sus si ca vei inceta facand asa ceva...si mai mult.sper ca vei incerca sa scapi sufletelul copilasului tau de intuneric, prin pocainta si rugaciune.
Nu o lua in nume de haz si amuzament, o data si o data vei raspunde pt necugetarile tale.
0
26-01-2013, ora 22:08
raluca2007
Nu este medic/terapeut
raluca2007
la 6 saptamani dupa chiuretaj.iti spun ca eu am trecut prin asa ceva si asa mi s-a spus.
0
27-01-2013, ora 00:31
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Bravo Raluca, spune-i in cat timp poate iarasi...ca nu cumva sa piarda timpul! INCONSTIENTA e la moda!
0
27-01-2013, ora 08:06
raluca2007
Nu este medic/terapeut
raluca2007
fiecare e liber sa faca ce vrea si greselile ni le asumam individual.
0
27-01-2013, ora 22:43
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
spor la asumat greseli
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Actul sexual propriu-zis
  •