dupa o intrerupere de sarcina la cate zile poti sa faci sex?
am facut intrerupere de sarcina acum 4 zile, la cat timp se reia contactul sexual?
5 comentarii
Ai facut o crima tocmai.ce mare lucru??! Si acu esti nerabdatoare si disponibila sa reiei activitatea de dinainte...ce daca mai faci inca un avort?!
Trezeste-te inainte de a nu fi prea tarziu..
"Sufletele copiilor avortati, stau intr-un loc unde nu este nici intuneric, nici lumina. Nici nu se bucura, nici nu se chinuiesc. Si ei striga la Dumnezeu " Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei tale, caci noi nu am vazut lumina soarelui, nu am vazut frumusetile din aceasta lume si nici nu am facut vreun pacat ?" Si atunci glasul lor se ridica la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele lor din mana mamelor ucigase. Iar parintii, care au omorat copiii in pantece, daca fac canon, ii elibereaza pe copiii lor din aceasta stare."Pr Cleopa
Presupun ca ai inteles cele de mai sus si ca vei inceta facand asa ceva...si mai mult.sper ca vei incerca sa scapi sufletelul copilasului tau de intuneric, prin pocainta si rugaciune.
Nu o lua in nume de haz si amuzament, o data si o data vei raspunde pt necugetarile tale.
Trezeste-te inainte de a nu fi prea tarziu..
"Sufletele copiilor avortati, stau intr-un loc unde nu este nici intuneric, nici lumina. Nici nu se bucura, nici nu se chinuiesc. Si ei striga la Dumnezeu " Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei tale, caci noi nu am vazut lumina soarelui, nu am vazut frumusetile din aceasta lume si nici nu am facut vreun pacat ?" Si atunci glasul lor se ridica la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele lor din mana mamelor ucigase. Iar parintii, care au omorat copiii in pantece, daca fac canon, ii elibereaza pe copiii lor din aceasta stare."Pr Cleopa
Presupun ca ai inteles cele de mai sus si ca vei inceta facand asa ceva...si mai mult.sper ca vei incerca sa scapi sufletelul copilasului tau de intuneric, prin pocainta si rugaciune.
Nu o lua in nume de haz si amuzament, o data si o data vei raspunde pt necugetarile tale.
la 6 saptamani dupa chiuretaj.iti spun ca eu am trecut prin asa ceva si asa mi s-a spus.
Bravo Raluca, spune-i in cat timp poate iarasi...ca nu cumva sa piarda timpul! INCONSTIENTA e la moda!
fiecare e liber sa faca ce vrea si greselile ni le asumam individual.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Va rog ajutati-ma cat puteti de rapid...v-as fii ff recunoscatoare...
- 2oare sunt?
- 6spasmofilie si sex
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 36orgasm...simturi...
- 5Mi se face rau dupa orice contact sexual
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 8as vrea sa stiu si eu dupa o relatie de 4 ani
- 7Ciuperca vaginala si sexul
- 23viata sexuala dupa histerectomie totala
- 3intrerupere sarcina nedorita
- 0intrupere de sarcina cu grupa sanvina II negativ
- 3rh negativ.. imi doresc inca un copil
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 5Penis 20 cm si sex cu probleme
- 18Virgin la 21 de ani
- 5Probleme cu al 2 lea nr
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis intreruperea sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: