Efecte secundare medicamente !

Am urmat ani de zile tratamente pentru atacuri de panica (anxiolitice si antidepresive).
De curand m-am operat de sinuzita polipoasa frontala si maxilara.
E posibil sa fac alta operatie de fisura anala cat de curand.De mult timp aveam hemoroizi.
Am avut uretrita, prostatita care s-au vindecat f. greu.Am entero-colita si probleme cu stomacul.
Intr-un cuvant am toate mucoasele inflamate.O doamna doctor psihiatru, care a iesit la pensie, prietena de familie mi-a spus ca se datoreaza efectelor secundare ale tratamentelor, care scad imunitatea, usuca si inflameaza mucoasele.
E adevarat ca atunci cand luam tratamente aveam mereu gatul si gura uscata si simteam mereu nevoia sa beau lichide.
Oficial, nu stiu daca doctorul recunoaste asta la cabinet.
Voi ce credeti ?Poate fi adevarat?
De curand m-am operat de sinuzita polipoasa frontala si maxilara.
E posibil sa fac alta operatie de fisura anala cat de curand.De mult timp aveam hemoroizi.
Am avut uretrita, prostatita care s-au vindecat f. greu.Am entero-colita si probleme cu stomacul.
Intr-un cuvant am toate mucoasele inflamate.O doamna doctor psihiatru, care a iesit la pensie, prietena de familie mi-a spus ca se datoreaza efectelor secundare ale tratamentelor, care scad imunitatea, usuca si inflameaza mucoasele.
E adevarat ca atunci cand luam tratamente aveam mereu gatul si gura uscata si simteam mereu nevoia sa beau lichide.
Oficial, nu stiu daca doctorul recunoaste asta la cabinet.
Voi ce credeti ?Poate fi adevarat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 131TONOTIL-N
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 2Psihoza
- 5tratament psihiatric si vitamine
- 1Rispolept Consta - Este mai bun decat picaturile cu acelasi nume teoretic?
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 1Trevicta, invega, xeplion
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 9Olanzapina Urgent!!
- 1Trevicta - am ajuns la 105 kg. Știe cineva cât timp durează pana scad în greutate?
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
- 29Haloperidol in doza mica 1.5-3mg/zi in loc de anitpsihotice atipice gen Abilify de 10mg
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
- 4Tratament psihiatric
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: