pietre fiere
Am facut o consultatie zilele trecute la un terapeut si mi-a zis ceea ce stiam deja, Daca e sa analizam problema mea in mod individual, inca nu necesita operatie, pentru eliminarea vezicii biliare, deoarece nu am avut niciun acces de durere, inafara de mici furnicaturi in dreapta abdomenului.Vezica mea nu sta in pozitia corecte, ci sta indreptata in jos, iar calculul e la baza acesteia.Peretii vezicii sunt un pic ingrosati. Cica aceasta pozitie e transmisa ereditar si probabil din cauza acestei inflexiuni am si capatat calculul biliar. Daca e sa privim in perspectiva, dorinta mea de a concepe un copil, perturbeaza total lucrurile.Nimeni nu poate sa-mi spuna cum se va comporta calculul deja format la o eventuala sarcina.Si raspunsul asta il primesc de la toti medicii.Medicul de familie ma trimite la terapeut, la ginecolog, ginecologul ma trimite la chirurg.iar chirurgul ma intreaba pe cind planificam operatia sa ma inscrie in lista.Iata toata istoria mea, care ma tine in dilema.
Sper ca ati rezolvat si ca sunteti bine.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Pai, exista doua solutii dupa parerea mea.1. Scot piatra, dupa care raman gravida. 2. Nu scot piatra si nu mai fac copii.
eu am scapat de pietre folosind produsul acesta pe care l-am gasit aici -------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Constantinescu Cristian, piatra mea are 2 cm.oare e posibil de eliminat??? Medicii mi-au zis ca e prea mare pentru a folosi metode naturale de eliminare a calculilor!!!
Exista tratamente naturiste care dizolva piatra.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
cautati pe google drstanmetalstop si o sa il vedeti, eu l-am folosit si pentru bunica mea care era programata pentru operatie de eliminare a pietrelor, avea rinichi full si am zis sa incercam si ultima varianta naturista, dupa 3 cutii au disparut complet si doctorul a ramas blocat la ecografie vazand ca nu mai are nimic
Va recomand sa nu va tratati dupa ureche si sa consultati medicii specalisti.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Pietrele la bila se pot elimina prin dieta si post. Trebuie renuntat la grasimimile animale si redus numarul de mese. Nu mai mancati des. O data sau de doua ori pe zi este indeajuns. Macarea sanatoasa (legume verzi) zilnic dizolva in timp pietrele.
Pietrele la bila se formeaza din cholesterol care nu a fost dizolvat de bila.
Cand lichidul biliar este diluat (se mananca tot timpul, des gras fara masura ) lichidul biliar nu mai reuseste sa dizolve grasimile.
Se pot administra si enzyme biliare pentru a ajuta dizolvarea pietreleor.
Lichidul biliar se recicleaza in organism de catre un intestine sanatos cu flora buna (pentru asta e nevoie de legume si fibra).
Cand lichidul este concentrate pitrele sunt dizolvate in timp. Mancat rar si multe legume, fibra.
Exista o metoda dura dar eficienta de eliminare a pietreleor.
Se amesteca zeama de lamanie cu ulei de masline si apa si se bea lichidul fara mancare pe stomacul gol.
Apoi se pozitioneaza corpul in pat in asa fel incat piatra sa fie elimintata. Se doarme in aceata pozitie.
Pot sa va trimt sa vedeti un film pe tema asat dar este in Engleza, prezentat de doctori.
Operatie de scoatere a colecistului are trebui sa fie ultimul resort.
Cine are bila scoasa nu va mai asimila grasimi bine, cauza pentru multe boli mai tarziu (diabet, alhzeimer, depresie, dementa).
Pietrele la bila se formeaza din cholesterol care nu a fost dizolvat de bila.
Cand lichidul biliar este diluat (se mananca tot timpul, des gras fara masura ) lichidul biliar nu mai reuseste sa dizolve grasimile.
Se pot administra si enzyme biliare pentru a ajuta dizolvarea pietreleor.
Lichidul biliar se recicleaza in organism de catre un intestine sanatos cu flora buna (pentru asta e nevoie de legume si fibra).
Cand lichidul este concentrate pitrele sunt dizolvate in timp. Mancat rar si multe legume, fibra.
Exista o metoda dura dar eficienta de eliminare a pietreleor.
Se amesteca zeama de lamanie cu ulei de masline si apa si se bea lichidul fara mancare pe stomacul gol.
Apoi se pozitioneaza corpul in pat in asa fel incat piatra sa fie elimintata. Se doarme in aceata pozitie.
Pot sa va trimt sa vedeti un film pe tema asat dar este in Engleza, prezentat de doctori.
Operatie de scoatere a colecistului are trebui sa fie ultimul resort.
Cine are bila scoasa nu va mai asimila grasimi bine, cauza pentru multe boli mai tarziu (diabet, alhzeimer, depresie, dementa).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10dieta sanatoasa
- 5piatra la fiere poate fi maruntita cu ultrasunete?
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 24Pietre sau mal la fiere
- 3dibet, hepatita B + pietre la fiere
- 6pietre la rinichi si fiere, tromboflebita.
- 7piatra la fiere si bauturile carbogazoase
- 8piatra la fiere
- 0Piatra la fiere si la rinichi
- 1Litiaza biliara tratament non-chirurgical?
- 4Litiaza biliara
- 0Colecist
- 1Buna ziua, mama are probleme cu bila si e diabetica - piatra la bila de 15 mm
- 5Litiaza biliara, pietre la fiere
- 5Laparoscopie piatra la fiere
- 4Operatie de colecist
- 0Piatra la fiere
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
Mai multe informații despre: pietrele la fiere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: