Buna ziua, mama are probleme cu bila si e diabetica - piatra la bila de 15 mm

27-07-2020
Sylar2k18
Nu este medic/terapeut
Sylar2k18
am si eu o intrebare, am probleme cu mama care are probleme cu bila si e diabetica, a fost saptamana trecuta internata la spital si are o piatra la bila de 15mm, doctorul de la spitalul universat mi-a zis ca nu e cazu de operatie si se trateaza, doar ca nu ia dat tratament pentru bila, ia dat doar pentru durere, am vb si cu doctora de familie si mi-a zis ca doar cu operatie se poate rezolva, pe cine sa mai cred ce sa mai cred?

daca e de tratament unde sa ma duc sa iau tratament, daca e de operatie unde pot face asta ?

mersi
1 comentarii
0
10-12-2020, ora 23:01
ggina
Nu este medic/terapeut
ggina
Buna ziua,
In aceeasi situatie sunt si eu cu mama.are fierea lenesa cu peretii grosi piatra tot de 1, 5cm, a avut un episod cu voma si diaree luna trecuta si a trecit cu perfuzie la urgente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: