Piatra la fiere si la rinichi

Buna ziua,
Am urmatoarea problema am o pietricica la rinichi care ma chinuie si cel putin o piatra de 27 de mm in fiere.Am citit despre o cura cu 1 litru de mere pe zi care ar elimina piatra?Este adevarata o pot elimina?Sau voi trece prin dureri si mai groaznice dat fiind faptul ca se spune ca va iesi piatra prin uretra ceea ce cred ca va fii prin penis 27 de mm prin penis imi suna foarte groaznic.A trecut cineva prin asta ce sugestii imi puteti da?
Va multumesc
Am urmatoarea problema am o pietricica la rinichi care ma chinuie si cel putin o piatra de 27 de mm in fiere.Am citit despre o cura cu 1 litru de mere pe zi care ar elimina piatra?Este adevarata o pot elimina?Sau voi trece prin dureri si mai groaznice dat fiind faptul ca se spune ca va iesi piatra prin uretra ceea ce cred ca va fii prin penis 27 de mm prin penis imi suna foarte groaznic.A trecut cineva prin asta ce sugestii imi puteti da?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tratament pietre rinichi cu Uralyt-U
- 6piatra de 1.5cm la rinichi
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 5piatra la fiere poate fi maruntita cu ultrasunete?
- 3Piatra la rinichi, cum se manifesta?
- 3As dori sa aflu cat ma costa o operatie cu ultrasunete la rinichi, cu aproximatie
- 3nisip la rinichi si sarcina
- 2nisip la rinichi
- 3dibet, hepatita B + pietre la fiere
- 14Piatra rinichi
- 5piatra la rinichi, dureri de mijloc de raman intepenita
- 5am 21 de ani si o piatra de 3, 7 mm
- 3Nisip la rinichi si consumul de ciocolata, produse proteice
- 7rinichiul drept extirpat de vreo 6 ani iar acum are piatra la rinichiul stang
- 5Gastrita antrala eritematos exudativa
- 3eliminare piatra
- 2litiasi biliare
- 0Dureri cumplite dupa operatie
Mai multe informații despre: pietrele la rinichi pietrele la fiere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: