Piatra la fiere si la rinichi
Buna ziua,
Am urmatoarea problema am o pietricica la rinichi care ma chinuie si cel putin o piatra de 27 de mm in fiere.Am citit despre o cura cu 1 litru de mere pe zi care ar elimina piatra?Este adevarata o pot elimina?Sau voi trece prin dureri si mai groaznice dat fiind faptul ca se spune ca va iesi piatra prin uretra ceea ce cred ca va fii prin penis 27 de mm prin penis imi suna foarte groaznic.A trecut cineva prin asta ce sugestii imi puteti da?
Va multumesc
Am urmatoarea problema am o pietricica la rinichi care ma chinuie si cel putin o piatra de 27 de mm in fiere.Am citit despre o cura cu 1 litru de mere pe zi care ar elimina piatra?Este adevarata o pot elimina?Sau voi trece prin dureri si mai groaznice dat fiind faptul ca se spune ca va iesi piatra prin uretra ceea ce cred ca va fii prin penis 27 de mm prin penis imi suna foarte groaznic.A trecut cineva prin asta ce sugestii imi puteti da?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3As dori sa aflu cat ma costa o operatie cu ultrasunete la rinichi, cu aproximatie
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 3o piatra de 5mm la rinichi se poate elimina singura?
- 4Ce pot face pt ca am dureri destul de suparatoare, ameteli (nu tot timpul), greata
- 6pietre la rinichi si fiere, tromboflebita.
- 14Piatra rinichi
- 14rinichii mei produc pietre in continuu
- 4probleme cu rinichii
- 6posibil piatra la rinichi?
- 5Gastrita antrala eritematos exudativa
- 8pietre la rinichi: 5-6
- 0piatra la rinichi
- 42pietre fiere
- 0Clinici cu aparatura Eswl
- 4Litiaza biliara
- 1Buna ziua, mama are probleme cu bila si e diabetica - piatra la bila de 15 mm
- 5Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
Mai multe informații despre: pietrele la rinichi pietrele la fiere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: