Fiere scoasa
Buna seara!Bunica mea a fost operata laparoscopic acum o luna.I-a fost scoasa fierea din cauza ca avea multe pietricele marunte si totodata era si inflamata.A fost diagnosticata cu colecistita acuta flegmonoasa microlitiazica.As dori sa stiu ce inseamna si daca e grav acest diagnostic si in cat timp se va recupera.Ea inca se simte foarte slabita, destul de palida, si are dureri.Va rog, raspundeti-mi cat mai repede, daca se poate !Multumesc!
5 comentarii
Inseamna exact ceea ce tu singura ai descris : fiere [ colecist ] inflamat si cu multe pietricele marunte.Nu e grav, nu e cancer, daca la asta te gandesti. Se va recupera bunica ta, nu-ti face griji, dar trebuie rabdare caci nu mai e tanara si operatia este destul de recenta.Pentru dureri medicul de familie ii poate da un calmant ; si trebuie sa fie atenta ce mananca, sa tina cont de indicatiile primite la externarea din spital.In cateva saptamani se va simti mai bine.
Se simte imbalonata, o doare sub coaste in partea dreapta.Ea are probleme cardiace, ia foarte multe pastile de inima si tensiune.Au vreo legatura cu simptomele descrise mai sus?Multumesc foarte mult pt raspuns!
Important este regimul alimentar hepatoprotector ; trebuie sa evite mancarurile grele, ce o pot balona ; medicul de familie ii poate da ceva pentru aceste simptome. Pastilele de tensiune nu au legatura cu problemele minore aparute, de fapt, dupa operatie.
buna ziua am fost operat de colecistita cronica acuta acum 14 zile laparascopic nu stiu ce sa intamplat dar ieri am vomitat numai galben amar in mai multe randuri (12 ori)si-am avut dureri ingrozitoare de cap si ameteli in urma cu o zi am mancat niste paste fierte cu mai multe feluri de branza la un restaurant poate sa fie de la aceea mancare?credeti ca esste normal sau am altceva ?VA MULTUMESC
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5piatra la fiere poate fi maruntita cu ultrasunete?
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 3dibet, hepatita B + pietre la fiere
- 7piatra la fiere si bauturile carbogazoase
- 8piatra la fiere
- 6pietre la fiere, mal, dureri abdominale
- 42pietre fiere
- 0Colecist
- 5Litiaza biliara, pietre la fiere
- 4Reactii adverse de la famotidina
- 4Operatie de colecist
- 0Piatra la fiere
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)