Bună ziua și eu am făcut ERCP
Într-adevăr endoscopia ajută mult în diagnostic și pentru scoaterea unor Calculi cazul meu de la fiere.
Dar ca și metodă este chinuitoare rău, numai cine nu a trecut nu poate povesti, cu tot sprayul pentru amortire și anestezia care ma amețit un pic, am simțit totul 10 minute de chin în care m-am zbatut și încercam să mă calmez, nici nu puteam înghiți măcar.
Poate pe viitor se vor investi și în aparate medicale mai performante mai non invazive, endoscopia este și vă rămîne deocamdată foarte invaziva.
Poate nano roboții vor ajuta în viitor cine știe.
Dar ca și metodă este chinuitoare rău, numai cine nu a trecut nu poate povesti, cu tot sprayul pentru amortire și anestezia care ma amețit un pic, am simțit totul 10 minute de chin în care m-am zbatut și încercam să mă calmez, nici nu puteam înghiți măcar.
Poate pe viitor se vor investi și în aparate medicale mai performante mai non invazive, endoscopia este și vă rămîne deocamdată foarte invaziva.
Poate nano roboții vor ajuta în viitor cine știe.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Calculi Vezica Biliara
- 5piatra la fiere poate fi maruntita cu ultrasunete?
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 24Pietre sau mal la fiere
- 5Fiere scoasa
- 2litiasi biliare
- 0Piatra la fiere si la rinichi
- 1Litiaza biliara tratament non-chirurgical?
- 5Ursofalk in colecistita acuta?
- 1Litiaza biliara si chist
- 5Litiaza biliara, pietre la fiere
- 4Reactii adverse de la famotidina
- 3Calculii biliari si vaccinarea anti covid
- 4Operatie de colecist
- 0Piatra la fiere
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
Mai multe informații despre: Calculii biliari pietrele la fiere colangiopancreatografia retrograda endoscopica (ercp)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: