Pierderi de memorie
Buna seara. Am 20 de ani si am o problema care "ma apasa" de ceva timp.. o am de mai mult timp insa in ultima vreme a devenit ceva foarte deranjant si incepe sa ma sperie.
Am pierderi de memorie constante (pe termen scurt). De exemplu nu pot sa imi aduc aminte filmul ce l-am vazut ieri sau ce am vorbit ieri cu o anumita persoana.. insa daca imi povesteste cineva, incep sa imi aduc aminte.
Acesta a fost un exemplul din zecile de exemple.. pana acum uitam doar lucruri marunte dar incep sa uit lucruri importante si ma sperie. Am doar 20 de ani.
Stresata nu sunt. Deci nu pot sa dau vina pe stres pentru ca nu e cazul...
Am pierderi de memorie constante (pe termen scurt). De exemplu nu pot sa imi aduc aminte filmul ce l-am vazut ieri sau ce am vorbit ieri cu o anumita persoana.. insa daca imi povesteste cineva, incep sa imi aduc aminte.
Acesta a fost un exemplul din zecile de exemple.. pana acum uitam doar lucruri marunte dar incep sa uit lucruri importante si ma sperie. Am doar 20 de ani.
Stresata nu sunt. Deci nu pot sa dau vina pe stres pentru ca nu e cazul...
1 comentarii
Momentan nu trebuie să te îngrijorezi foarte mult. Poate dieta alimentară este deficitară. În principiu, faptul că îți aduci aminte că ai văzut un film chiar dacă nu îți aduci aminte acțiunea (majoritatea filmelor sunt niște porcării, nu are rost să reții acțiunea) este un lucru bun. Problemele de memorie încep când uiți că ai făcut un lucru. De pildă: vii din oraș cu o pâine în mână. O pui in dulap. Peste o oră te îmbraci să cumperi pâine. Cumperi pâinea, vii acasă, te duci să pui pâinea in dulap. Rămâi surprinsă când vezi cealaltă pâine și nu-ți aduci aminte de cum a ajuns pâinea in dulap. Dacă acest tip de fenomen se repetă ar fi bine să vezi un medic. Între timp poți să cumperi niste suplimente alimentare pentru memorie. In general nu strică. Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pierderi de memorie si vedere cu un ochi
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 2Sotul meu uita repede
- 4ajutor cu un diagnostic, sora mea momente in care isi pierde memoria
- 6Epilepsie si pierderi de memorie
- 3Pierderi de memorie...Va rog sa ma ajutati
- 3pierderi de memorie
- 1Scurte pierderi de memorie
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 2pierdere memorie
- 1Pierderi de memorie
- 1probleme cu memoria de scurta durata
- 1căzătură cu pierderea memoriei
- 0Pierderi de memorie la 27 de ani
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 2Am pierdere de memorie de ceva timp și... ..simt ca port ghinion oamenilor..
- 5Pierzi din memorie daca consumi carne??
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
Mai multe informații despre: Pierderea memoriei afectarea memoriei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: