Despre batrani. Afectarea memoriei pe termen scurt
Buna ziua
Este vorba de soacra mea, care are 82 ani. De doi ani este vaduva si locuieste singura. Noi suntem aproape de ea si o vizitam foarte de. Ce ma ingrijoreaza insa este faptul ca a inceput sa uite lucruri care se intampla recent (ii este afectata memoria pe termen scurt), desi lucruri din trecut si le aminteste foarte bine. Inca nu este dependenta de cineva, in sensul ca mananca (gateste mai putin, insa), iese in curte, merge la baie etc. Este posibil sau exista vreun tratament pentru a incetini macar procesul acesta de uitare? Mentionez ca, dupa parerea mea se uita prea mult timp la tv. Afecteaza cumva acest lucru? Am incercat sa o convingem sa petreaca mai mult timp facand altceva: citit, iesti in curte, comunicare cu vecini, reude. Dar nu prea vrea. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, sugestii etc? Multumesc frumos!
Este vorba de soacra mea, care are 82 ani. De doi ani este vaduva si locuieste singura. Noi suntem aproape de ea si o vizitam foarte de. Ce ma ingrijoreaza insa este faptul ca a inceput sa uite lucruri care se intampla recent (ii este afectata memoria pe termen scurt), desi lucruri din trecut si le aminteste foarte bine. Inca nu este dependenta de cineva, in sensul ca mananca (gateste mai putin, insa), iese in curte, merge la baie etc. Este posibil sau exista vreun tratament pentru a incetini macar procesul acesta de uitare? Mentionez ca, dupa parerea mea se uita prea mult timp la tv. Afecteaza cumva acest lucru? Am incercat sa o convingem sa petreaca mai mult timp facand altceva: citit, iesti in curte, comunicare cu vecini, reude. Dar nu prea vrea. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, sugestii etc? Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac sa nu mai uit
- 4Uit cuvinte obisnuite!
- 11ce pot sa am ?
- 12nu pot spune ce gandesc
- 3e normal sa iti uiti o idee, un gand, aproape instantaneu?
- 2pierdere memorie
- 2Dementa senila sau ce?
- 2Diferite simptome, cauza?
- 1Pierderi de memorie
- 2Dureri mari de cap și pierderea memorie
- 8Dementa senila este diagnosticul mamei mele
- 1Dementa senila
- 6Dementa senila
- 2Uit foarte tare
- 5Memorie slaba, raționament slab,
- 2Nu ma pot concentra, uit repede
Mai multe informații despre: Dementa senila uitarea afectarea memoriei