pierderea memoriei, anxietate, oboseala
Intrebarea mea se adreseaza medicilor psihiatrii si psihologi: De ce in Romania nu este recunoscut ca boala ADHD -ul la adulti? De ce se prescriu calmante ce duc la stari de confuzie, somnolenta si o mare agitatie interioara pentru ca nu se pot concentra la serviciu.Adultii cu ADHD sunt oameni normali ce au dreptul la tratament cu medicatie specifica ADHD-ului, este vorba de conexiunile creierului. Nu se trateaza dar ajuta foarte mult un tratament bun. Ei devin anxiosi pentruca nu se mai pot cocentra, isi perd capacitatea de a memora, devin nesociabili din frica de a nu devanii penibili.Ei nu sunt violenti, nu trebuie sa devina legume.Va rog domnilor doctori recunoasteti ADHD-ul la adulti ca boala ce poate ameliora starea pecientilor. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 5cum sa scap de anxietate?
- 16Oboseala cronica
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 5cum ati scapat de depresie si anxietate?
- 3Stare de rau in tot corpul
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 34Nu vreau sa sufar din cauza anxietatii si sa imi fie frica si sa ies din casa
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 4Simt ca nu mai sunt eu :(
- 1Oboseala si somnolenta exagerata
- 6Frica de lesin
- 7Depresie si simptome ciudate
- 4Depresie ???
- 1Cum imi dau seama cand am ceva de la anxietate ?
- 1Ajutatima va rog - analize sange
- 2Slabiciune foarte mare la oboseala normala, lesin
Mai multe informații despre: Anxietatea Oboseala Pierderea memoriei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: