probleme cu memoria de scurta durata
Buna ziua am 18 ani si sufar de probleme cu memoria de scurta durata. De exemplu daca iau un obiect si il las prin casa si ma intorc dupa el nu stiu unde l-am pus. Precizez ca de vreo 2 ani ma culc tarziu pe la 1-2 noaptea si dorm cam 6 ore noaptea si 2 in timpul zilei, nu ma droghez, am fumat 4 luni si nu beau. Problemele au inceput sa apara tot de acum 2 ani dar nu le-am dat importanta. Anul asta am bacaulaureatul si nu vreau sa apara vreo problema si sa am pierderi de memorie. Mai mult, acum 4 luni am invatat un comentariu la romana si acum stiu fiecare cuvant si fiecare propozitie cum este asezata in foaie, dar cand vine vorba sa imi aduc aminte ce am facut acum 2 secunde cateodata uit (in ultima perioada mi se intampla foarte des) si nu imi pot aduce aminte. Cum ma sfatuiti sa procedez in cazul problemei mele?
Edit : Am uitat sa precizez ca sufar si de scolioza (daca asta are vreo relevanta)
Edit : Am uitat sa precizez ca sufar si de scolioza (daca asta are vreo relevanta)
1 comentarii
Cred ca e mai mult o problema de atentie si concentrare. Daca de exemplu atunci cand pui lucrul acela undeva esti cu mintea si in alta parte, informatia nu se fixeaza. Este posibil sa fie si din cauza oboselii sau a stresului, dar nu cred ca e ceva grav. Poti sa iei si ceva medicamente pt memorie, cum ar fi Lecitina, Tanakan (gokobiloba), sau Piracetam sau Pramistar. Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pierdere de memorie
- 5medicamentele afecteaza memoria sau au alte reactii adverse?
- 3ce sa fac sa nu mai uit
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 5Impresia ca anumite momente s-au mai intamplat.
- 2Sotul meu uita repede
- 5Meningita, pierderi de memorie?
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 3probleme memorie
- 15Fractura femur stang
- 0Dureri de cap, pierderi de memorie
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 030 ani, pierderi de memorie
- 26Loviturile la cap, afecteaza inteligenta
- 4probleme memorie, concentrare
- 14Dezvoltare personala
- 7Betaserc+pramistar