Probleme cu memoria sau depresie?

23-02-2021
Ovvi
Nu este medic/terapeut
Ovvi
Buna seara
Am o problema ce a inceput vara trecuta si se manifesta si in prezent...Am inceput sa invat pentru admiterea la facultate si am observat ca dupa ce invatam o fraza( de exemplu ), in timp ce o spuneam nu mai aveam in minte imaginea caietului, a frazei. Tin sa mentionez ca eu inainte, de fiecare data dupa ce invatam aveam in minte imaginea caietului, a fiecarui rand, exact ca si cum as citi din caiet. Am incercat si sa iau imagini la intamplare si sa retin cat mai mult detalii din acea imagine, insa a fost in zadar, neretinand nimic.
Care ar fi cauza problemei mele? Ce as putea face pentru a o rezolva?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fotografiile ne pot afecta memoria
  • Grupa de sânge ar putea influența pierderea memoriei
  • Curiozitatea influențează creierul să învețe și să memoreze mai bine
  • Optogenetica arată că memoria poate fi manipulată prin impulsuri luminoase (studiu pe șoareci de laborator)
  • Amintirile despre durerile nașterii sunt influențate de intensitatea lor (nu de durata) și de epidurală
  • Exerciții de memorie
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Noi descoperiri în ceea ce privește boala Alzheimer
  • Retinopatia ar putea indica viitoare probleme de memorie
  •