Probleme cu memoria sau depresie?
Buna seara
Am o problema ce a inceput vara trecuta si se manifesta si in prezent...Am inceput sa invat pentru admiterea la facultate si am observat ca dupa ce invatam o fraza( de exemplu ), in timp ce o spuneam nu mai aveam in minte imaginea caietului, a frazei. Tin sa mentionez ca eu inainte, de fiecare data dupa ce invatam aveam in minte imaginea caietului, a fiecarui rand, exact ca si cum as citi din caiet. Am incercat si sa iau imagini la intamplare si sa retin cat mai mult detalii din acea imagine, insa a fost in zadar, neretinand nimic.
Care ar fi cauza problemei mele? Ce as putea face pentru a o rezolva?
Am o problema ce a inceput vara trecuta si se manifesta si in prezent...Am inceput sa invat pentru admiterea la facultate si am observat ca dupa ce invatam o fraza( de exemplu ), in timp ce o spuneam nu mai aveam in minte imaginea caietului, a frazei. Tin sa mentionez ca eu inainte, de fiecare data dupa ce invatam aveam in minte imaginea caietului, a fiecarui rand, exact ca si cum as citi din caiet. Am incercat si sa iau imagini la intamplare si sa retin cat mai mult detalii din acea imagine, insa a fost in zadar, neretinand nimic.
Care ar fi cauza problemei mele? Ce as putea face pentru a o rezolva?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 4tulburari de memorie.VA ROG AJUTOR!
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 4fumatul si memoria
- 4memorex si yasmin
- 4Uit cuvinte obisnuite!
- 475 HTP - efecte secundare
- 3probleme memorie
- 0dificultati de memorie recenta
- 15Fractura femur stang
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 8Suplimente pentru memorie
- 2ceva bun pentru memorie
- 1probleme cu memoria de scurta durata
- 10Pierdere de memorie
- 2Lipsa de concetrare, pierderi de memorie
- 0Pierderi de memorie la 27 de ani
- 13Tulburare psihica, probleme cu memoria de scurta durata, momentele in care creierul parca e gol
Mai multe informații despre: Memoria afectarea memoriei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: