piedere gust si miros.. ce as putea face?
Am fost azi la orl si sunt f suparata
De cateva luni bune nu mai aveam gust si miros si m-am hotarat sa merg la ORL.Din pacate dr mi-a spus ca nu mai e nici o sansa ca au trecut prea multe luni, dar mi-a dat un tratament pe 3 luni cu vit b1 si vit b6, sa incercam.Am 30 ani si nu imi imaginez cum va fi viata mea fara gust si miros de acum incolo.Ce as putea face?Sunt mancacioasa din fire si nu stiu ce voi face.S-ar mai putea face ceva, vreo operatie sau orice altceva?
De cateva luni bune nu mai aveam gust si miros si m-am hotarat sa merg la ORL.Din pacate dr mi-a spus ca nu mai e nici o sansa ca au trecut prea multe luni, dar mi-a dat un tratament pe 3 luni cu vit b1 si vit b6, sa incercam.Am 30 ani si nu imi imaginez cum va fi viata mea fara gust si miros de acum incolo.Ce as putea face?Sunt mancacioasa din fire si nu stiu ce voi face.S-ar mai putea face ceva, vreo operatie sau orice altceva?
6 comentarii
care a fost cauza pierderii gustului si mirosului?
ati fost la medicul Neurolog?
ati fost la medicul Neurolog?
Mi s-a spus ca, cauza ar fi fost o viroza netratata.Eu am inceput sa imi pierd gustul si mirosul dupa nasterea copilului, nu de la o raceala.Am fost doar la ORL si din ceea ce i-am spus doctorului ca a trecut o perioada mare mi s-a spus ca le-am pierdut definitiv.TREBUIE SA MERG SI LA UN NEUROLOG?VA MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA!
ce fel de anestezie.. a fost facuta la Nasterea copilului????
Da trebue sa mergeti la neurolog... sansele sa recuperati gustuk si mirosul sunt putine... dar trebue sa faceti investigatii in sensul sa nu fie o problema cerebrala.. care ati neglijato...
Da trebue sa mergeti la neurolog... sansele sa recuperati gustuk si mirosul sunt putine... dar trebue sa faceti investigatii in sensul sa nu fie o problema cerebrala.. care ati neglijato...
nici un fel de anestezie, in 2 ore am nascut normal si fara anestezie sau altceva
Bună seara, am avut covid în februarie, fără alterarea gustului sau mirosului.de o săptămână am avut pierderi de gust(m am testat din nou covid negativ).am constatat ca simt dulce, Sărat, amar, acru dar nu simt aromele de nici un fel, am ajuns în pragul depresiei, ma trec fiorii cind trebuie sa mănânc/beau ceva ? Aveți idee ce poate fi? Sunt fumătoare și am miros
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pierdut simtul gustului dupa vizita la dentist!
- 1lipsa de miros sau gust
- 3dupa o raceala puternica, nu am miros
- 5Pierderea mirosului
- 5pierderea partiala a simtului gustativ si olfactiv
- 2nas infundat aproape complet, lipsa miros, mucus in gat..
- 1pierdere partiala miros - cauza neurologica, tratament
- 7Am ramas fara miros si gust
- 4Nu am miros şi gust.
- 5Secretii si transpiratie urat mirositoare
- 2Pierderea gustului si a mirosului
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 2Hiposmie și Anosmie
- 4Lipsa miros
- 2Lipsa mirosului de o luna jumatate
- 4Lipsa gustului
Mai multe informații despre: Pierderea gustului pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: