Dungi in vedere

05-10-2016
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
Va salut, cam de un an de zile imi apar ca niste dungi negre in campul vizual, si cateodata un fel de umbre nu pot explica exact.Oare e cv grav? Mentionez ca sunt miop, -1 la ambii ochii...Eu ma gandeam ca pot fi halucinatii dar Doamne fereste nu cred ca sunt nebun :)). Ce poate fi?
10 comentarii
0
05-10-2016, ora 23:36
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Poate fi vorba de miodezopsii (daca se si misca in campul vizual). Atata timp cat se plimba si nu devin pete fixe, sunt inofensive. Totusi, va recomand un examen oftalmologic complet.
0
06-10-2016, ora 17:31
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
Apar si dispar dar nu se misca decat daca schimb privirea, si cel mai des cand ma uit in telefon sau in calculator...Si inca ceva, cand citesc scrisul in telefon sau la televizor, si mut privirea mai vad odata scrisul cam o secunda si dispare...Nu inteleg ce poate fi, nu am mai auzit de astfel de simptome la nimeni...
0
06-04-2017, ora 16:15
Nobo
Nu este medic/terapeut
Nobo
Salut! Aceleasi simptome le am si eu. Punctele negre, umbrele sunt miodezopsii. Le am de 6 luni si am fost la multe controale si totul e in regula. Cand o sa se obisnuiasca creierul cu ele nu o sa le mai vedem. Cat despre celalalt simptom... il am si eu de vreo luna si m a cam speriat. Ma uit la ceasul din perete cum ai spus si tu si dupa ce imi iau privirea de la el ii mai vad conturul o secunda, doua. Ai aflat de la ce e? O zi buna!
0
08-04-2017, ora 04:53
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
N-am descoperit cauza, iar simptomele mi se agraveza cu trecerea timpului si se observa...Eu la inceput vedeam ceasul din perete si scrisul din telefon, dar acum am ajuns sa vad si forma telefonului, televizorului, telecomandei sau a ecranului de la calculator.Singurele momente cand simptomele lipsesc sunt cand merg pe strada sau ma uit afara pe geam, cand e lumina zilei in general.. Nu am mai fost la un control din Martie 2016, inca aveam simptomele, dar nu mi-au descoperit alt ceva inafara de miopie...Nu-mi explic ce poate fi, am fost si la neurolog si mi sa spus ca e anxietate, dar simptomele astea pe mine chiar ma baga in sperieti, si stau intr-un stres continuu...
0
08-04-2017, ora 04:55
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
Iar dungile, liniile le vad doar dupa ce privesc in telefon, calculator sau televizor.
0
13-04-2017, ora 09:17
Nobo
Nu este medic/terapeut
Nobo
Si eu am fost si la fel mi s a spus...anxietate! Probabil ca ne gandim noi prea mult, ar trb sa le ignoram. Nu stiu ce sa mai zic. Ideea e ca nimeni nu intelege ca e f deranjant!
0
18-05-2017, ora 02:20
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
Nici pe mine nu ma intelege nimeni...Problema e ca de vreo 5 zile m-am ales si cu alte simptome, nu mai am pofta de mancare absolut deloc, iar daca mananc fortat mi se face imediat greata...Mi-e frica sa nu am vreo boala de rinichi sau ficat, pt ca am inteles ca pot da tulburari de vedere...Dimineata cred ca voi merge la medicul de familie, poate imi da o trimitere pt niste analize ceva.
0
13-06-2017, ora 11:36
Maxgs22
Nu este medic/terapeut
Maxgs22
Salut!! Și eu am aceleași probleme și la fel mi-e teama sa nu am vreo alta afecțiune. Ne poți spune dacă analizele tale au fost ok?
0
12-09-2018, ora 03:21
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
Salut Maxgs, vad mesajul dupa foarte mult timp..Ce simptome ai? Ai scapat de probleme?
0
18-02-2024, ora 21:52
J
Nu este medic/terapeut
J
Salut aladin
Cf? Cum mai ești? După atâta timp ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: