vedere in ceata la distanta
![alisssya](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Acum 2 luni de zile m-a tras curentul foarte puternic, de a doua zi am inceput sa am ameteli si sa vad in ceata la distanta, am fost la diferiti medici. si intr-un final mi-au spus ca este de la colana cervicala (am facut un R.M.N. si s-a dovedic ca am ceva la col cervicala), asa ca am facut fizioterapie si am scapat de ameteli dar cu vederea nu s-a rezolvat nimic.Am fost pana in prezent la 3 oftalmologi diferiti care mi-au spus ca nu am nimic la ochii, ca nu trebuie sa port nici macar ochelari dar nici nu stiu sa-mi explice de ce anume vad in ceata la mai putin de 10 m distanta.AM RUGAMINTEA SA-MI SPUNE-TI DVS DACA ATI MAI INTALNIT CAZURI ASEMANATOARE SI SA-MI RASPUNDE-TI.
2 comentarii
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata! O sugestie : in cazul tau, simptomatologia s-ar putea ameliora in urma prescrierii unui cilindru mic de -0, 50 D; iti recomand si Mirtilene Puro 1cpr pe zi, 3 luni;Numai bine
![alisssya](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc frumos pt raspuns, si a-si mai avea ceva de adaugat :de fiecare data cand am dureri de coloana cervicala incet sa vad in ceata la o distanta mult mai mica, doctorii care m-au investigat au spus ca as avea spondiloza cervicala.Sa fie aceasta problema cu ochii din cauza col cervicale ??
Un medic neurolog mi-a prescris TANAKAN, cat timp am urmat tratamentul am inceput sa vad mai bine, insa atunci cand m-a durut foarte tare ceafa de la coloana cervicala (intr-o zi innorata si destul de friguroasa) iar am inceput sa vad in ceata.ASTEPT UN RASPUNS MULTUMESC!
Un medic neurolog mi-a prescris TANAKAN, cat timp am urmat tratamentul am inceput sa vad mai bine, insa atunci cand m-a durut foarte tare ceafa de la coloana cervicala (intr-o zi innorata si destul de friguroasa) iar am inceput sa vad in ceata.ASTEPT UN RASPUNS MULTUMESC!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 7va rog urgent o parere despre ce poate fi !
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 6lovitura la ochi dupa care nu am mai vazut cu el, iar acum vad in ceata
- 8Vedere putin neclara ochi stang
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 1intunecarea vederii
- 1Pata neagra camp vizual
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 3Tulburari de vedere
- 2Dereglari majore a vederii, dureri de cap, slabiciuni !
- 1probleme cu vederea
- 7Vad o luminita
- 0Vad linii si puncte sclipitoare
- 1Vad conturul obiectelor privite
- 1Vedere încețoșată
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: