psoriazis de vreo 3 ani
am 33 de ani, am aceasta boala de vreo 3 ani si urmez un tratament pe baza de aloe vera(Forever)trat l-am inceput acum 3 luni jumatate si boala s-a agravat asa incat mi-au aparut scuamele mai dese, s-au marit petele, au inceput sa ma manance mai rau ca inainte.spune-ti-mi, domnule doctor, am vreo sansa sa scap de aceasta boala vreo data si daca tratamentul imi face bine mai incolo, sa-l mai continui sau daca nu dvs ce mi-ati recomanda?
7 comentarii
Cristina,
aceasta boala nu se poate vindeca cu aleo vera ! Nici ce alte remedii naturiste date la intamplare. Iar cu medicamentele chimce cu atat mai putin. Boala este vindecabila insa nu cu astfel de tratamente. Se poate vindeca cu ajutorul homeopatiei insa trebuie sa mergi la un homeopat adevarat.
Spune-mi in ce oras locuiesti si iti recomand un astfel de homeopat.
aceasta boala nu se poate vindeca cu aleo vera ! Nici ce alte remedii naturiste date la intamplare. Iar cu medicamentele chimce cu atat mai putin. Boala este vindecabila insa nu cu astfel de tratamente. Se poate vindeca cu ajutorul homeopatiei insa trebuie sa mergi la un homeopat adevarat.
Spune-mi in ce oras locuiesti si iti recomand un astfel de homeopat.
Eu ti-as recomanda sa mergi la un dermatolog.
am fost la dermatologie si mi-a spus ca nu voi muri de aceasta boala, dar voi muri cu ea
IMI PUTETI RECOMANDA UN MEDIC HOMEOPAT IN TG-MURES ?
buna, as dori sa ajut persoanele care sufera de:parapsoriazis, psoriazis, hemoroizi, eczeme, varice, ulcer varicos, nu le cer nici un leu, doar sa si-l ia acest unguient pe baza de propolis si nu costa mult.Si eu am avut parapsoriazis, am fost la dermatologie, mi sa dat fel si fel de unguiente pe baza de chimicale, iar din dou in doua saptamani dr.i-mi schmba tratamentul, facandu-mi experienta pe pielea mea, m-am cam saturat de astfel de necalificati, iar intr-un magazin cu plante cautam ceva pt.psoriazis, iar langa mine si-a facut prezenta o doamna invarsta si m-ea povestit ca si sotul ei a avut psoriazis, sa dus si ea la diversi medici dermatologi dar nimic, intro zi si ei ia spus o persoana sa foloseasca acest unguient tim de cateva luni si sotul doamnei i-a disparut complect psoriazisul de pe corp, sa dus la medicul care i-l tratase si nu ia venit a rede dr.de acest miracol, luind si eu acest unguient si ma simpt mai bine cu mult fata de cele pe baza de chimicale, in prezent i-mi fac tratamentul cu acest unguient, deoarece fac doar de doua luni de cand am inceput cu acest unguient.-* va doresc multa sanatate si putere de munca.
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
bine, am sa-ti adaug numele in mess si vom vorbi pe mess.numele meu este cristinaj., nu pot sa-ti scriu intreg numele pt protectia mea, dar tu-ti vei da seama cine sunt, nu ramane decat sa dai acceptul
Bună as dori și eu unguentul cu propolis mulțumesc. Sau mai multe informații
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 65pete rosii pe piele
- 12am niste pete pe corp
- 6pielea mainilor mele este tare ciudata
- 3emotiile si umflaturile pe piele
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 17pete maronii s-au extins pe gat
- 4usturime pe piele
- 3basicute pe piele la copil
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 3obraji asprii la bebe
- 4Guguloi sub piele
- 1Mi-a aparut un semn pe picior
- 15pete pe corp
- 2o boala de piele.
- 5pete rosii pe piele
- 3o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
- 0Pete maro pe piele
- 1I-a aparut din senin, o pata pe picior rosie care il ustura
- 3pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres? am anxietate
- 2Pete albe pe ceafa + poza
Mai multe informații despre: Psoriazisul Pielea pete pe piele