psoriazis de vreo 3 ani

26-01-2010
cristina j
Nu este medic/terapeut
cristina j
am 33 de ani, am aceasta boala de vreo 3 ani si urmez un tratament pe baza de aloe vera(Forever)trat l-am inceput acum 3 luni jumatate si boala s-a agravat asa incat mi-au aparut scuamele mai dese, s-au marit petele, au inceput sa ma manance mai rau ca inainte.spune-ti-mi, domnule doctor, am vreo sansa sa scap de aceasta boala vreo data si daca tratamentul imi face bine mai incolo, sa-l mai continui sau daca nu dvs ce mi-ati recomanda?
7 comentarii
1
27-01-2010, ora 10:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cristina,
aceasta boala nu se poate vindeca cu aleo vera ! Nici ce alte remedii naturiste date la intamplare. Iar cu medicamentele chimce cu atat mai putin. Boala este vindecabila insa nu cu astfel de tratamente. Se poate vindeca cu ajutorul homeopatiei insa trebuie sa mergi la un homeopat adevarat.
Spune-mi in ce oras locuiesti si iti recomand un astfel de homeopat.
0
29-01-2010, ora 17:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Eu ti-as recomanda sa mergi la un dermatolog.
0
04-02-2010, ora 22:36
cristina j
Nu este medic/terapeut
cristina j
am fost la dermatologie si mi-a spus ca nu voi muri de aceasta boala, dar voi muri cu ea
0
04-02-2010, ora 22:51
drgligav
Nu este medic/terapeut
drgligav
IMI PUTETI RECOMANDA UN MEDIC HOMEOPAT IN TG-MURES ?
1
05-02-2010, ora 11:36
bill_halley2008
Nu este medic/terapeut
bill_halley2008
buna, as dori sa ajut persoanele care sufera de:parapsoriazis, psoriazis, hemoroizi, eczeme, varice, ulcer varicos, nu le cer nici un leu, doar sa si-l ia acest unguient pe baza de propolis si nu costa mult.Si eu am avut parapsoriazis, am fost la dermatologie, mi sa dat fel si fel de unguiente pe baza de chimicale, iar din dou in doua saptamani dr.i-mi schmba tratamentul, facandu-mi experienta pe pielea mea, m-am cam saturat de astfel de necalificati, iar intr-un magazin cu plante cautam ceva pt.psoriazis, iar langa mine si-a facut prezenta o doamna invarsta si m-ea povestit ca si sotul ei a avut psoriazis, sa dus si ea la diversi medici dermatologi dar nimic, intro zi si ei ia spus o persoana sa foloseasca acest unguient tim de cateva luni si sotul doamnei i-a disparut complect psoriazisul de pe corp, sa dus la medicul care i-l tratase si nu ia venit a rede dr.de acest miracol, luind si eu acest unguient si ma simpt mai bine cu mult fata de cele pe baza de chimicale, in prezent i-mi fac tratamentul cu acest unguient, deoarece fac doar de doua luni de cand am inceput cu acest unguient.-* va doresc multa sanatate si putere de munca.

(*modificat de administrator)
0
06-02-2010, ora 12:00
cristina j
Nu este medic/terapeut
cristina j
bine, am sa-ti adaug numele in mess si vom vorbi pe mess.numele meu este cristinaj., nu pot sa-ti scriu intreg numele pt protectia mea, dar tu-ti vei da seama cine sunt, nu ramane decat sa dai acceptul
0
15-02-2019, ora 20:40
Julienutza
Nu este medic/terapeut
Julienutza
Bună as dori și eu unguentul cu propolis mulțumesc. Sau mai multe informații
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Un nou posibil tratament pentru psoriazis
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •