Bubite pe corp
De un timp tot imi apar niste bubite pe corp in diferite zone, care arata ca si piscatura de tintar. Ma manca, iar dupa un timp se fac micute ca si o gamalie. Am urmat un tratament cu claritine, dar vad ca nu a dat rezultate. Imi apar in diferite locuri, pe corp, picior, mina sau dupa ureche. Are cineva idee ce poate fi si cum se poate trata ? Multumesc.
6 comentarii
e posibil sa avem aceeasi problema.. si am postat recent mult mai in detaliu.. "eruptie cutanata misterioasa"
Daca ERA piscatura de tintar nu aparea din senin, si nu vreo 20 de bubitze deodata la baza gitului, sau pe burta. Deci ?
Poate fi vorba si de o urticarie cronica. In afara de Claritine, pe care trebuie sa-l luati la pranz, inainte de masa, mai asociati dimineata si seara ketotifen cp.
Nu mancati alimente conservate (semipreparate din carne, conserve, sucuri), alimente fermentate (branza, smantana, iaurt, muraturi), ciocolata, cacao, cafea, citrice si evitati bauturile alcoolice.
Nu mancati alimente conservate (semipreparate din carne, conserve, sucuri), alimente fermentate (branza, smantana, iaurt, muraturi), ciocolata, cacao, cafea, citrice si evitati bauturile alcoolice.
S-ar putea sa fie si din cauza solutiilor de dezinfectare care sint folosite in bazinele de inot? De 2 ori pe saptamina merg la inot la un bazin unde apa este filtrata prin recirculare si sint folosite diferite dezinfectante.
Daca eruptia ar fi de la acele solutii dezinfectante, ea ar trebui sa apara imediat dupa ce luati contact cu apa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 13culorea palmelor protocalie
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 22pete maronii pe corp
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 5Intepaturi ale pielii...
- 10boli de piele
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 8furunculita?
- 5de cativa ani a inceput sa imi iasa sub piele niste noduri de grasime
- 3piele cu bubite
- 4transplant de piele
- 2bube pe umeri piept si burta
- 1Bube pe picioare
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 5pielea mainilor
- 4Pete rosii piele fara mancarime
- 1Bubite inconjurare de piele rosie si mancarimi
- 2Foliculita? ubite si pe degete si la incheietura maini