picior instabil
Mi se intampla foarte des sa merg pe strada si, dintr-o data, fara sa ma astept, cad. Si asta datorita faptului ca imi pierd stabilitatea pe unul dintre picioare, de cele mai multe ori cel stang, pentru ca glezna fuge intr-o parte. Mentionez ca aproape tot timpul imi simt gleznele umflate si grele, dar nu ma dor. Numai la cea dreapta am avut acum cativa ani o entorsa. Vreau sa spun ca merg pe strada cu foarte mare grija sa nu cad din senin, iar tocuri nici nu am curaj sa port pentru ca ultima data cand am cazut avand pantofi cu toc am facut niste rani groaznice iar glezna m-a durut cateva zile.
Va rog sa-mi spuneti ce as putea avea, pentru ca medicul la care am fost a zis ca nu am nimic.
Va rog sa-mi spuneti ce as putea avea, pentru ca medicul la care am fost a zis ca nu am nimic.
2 comentarii
Eu te-as sfatui sa mergi la un neurolog...Sa determine de ce natura sunt aceste "caderi"
Senzatia ca "ti se taie picioarele" nu este normala. daca medicul spune ca nu ai nimic, schimba medicul!
In mod normal se fac niste analize inainte de a da verdictul "nu ai nimic" mai ales cand simtomele sunt asa de vizibile.
Senzatia ca "ti se taie picioarele" nu este normala. daca medicul spune ca nu ai nimic, schimba medicul!
In mod normal se fac niste analize inainte de a da verdictul "nu ai nimic" mai ales cand simtomele sunt asa de vizibile.
Buna seara!
Este posibila o patologie neuroogica, dar este posibila si o patologie ortopedica, prin tulburari ale mecanicii retro-piciorului.
Totul depinde de sex, varsta, greutate, profesie, sporturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura, dar mai ales de un examen clinic atent si competent, care sa deceleze existenta cauzei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
Este posibila o patologie neuroogica, dar este posibila si o patologie ortopedica, prin tulburari ale mecanicii retro-piciorului.
Totul depinde de sex, varsta, greutate, profesie, sporturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura, dar mai ales de un examen clinic atent si competent, care sa deceleze existenta cauzei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Bubite cu lichid la nivelul degetelor de la picioare
- 71Fractura de platou tibial cu separare minima
- 6Degete umflate si vinete de la picioare
- 164Disconfort in timpul mersului
- 7Picior amputat
- 2Picioare.. subtiriii:(
- 0evolutie postoperatorie bypass arterial
- 38durere lombara cu amortire picior stang
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 11durere laba piciorului
- 6fetita de 2 ani, picior plat
- 0Picioare, articulatii obosite.
- 6Anul trecut mi s-a umflat laba piciorului mai ales in zona degetului mare
- 10Problema la mers dupa picior in ghips!
- 1Dureri in labele picioarelor
- 6Deget stramb la picior
- 3fractura complexa a piciorului sting
- 1durere glezne + laba piciorului
- 6vibratii in piciorul drept
Mai multe informații despre: Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: