Marire picior
Salut am 22 de ani si m-am nascut cu o malformatie congenitala la picior, adica am picioru drept mai mic decat picioru stang cu 2 cm puteti sa ma indrumati spre un spital din bucuresti unde se fac operatii de marire ?
o zi buna
o zi buna
5 comentarii
te rog sa ai mare grija pt ca o operatie nu e o joaca
daca nu iti reuseste, ce faci?
stiu ca e greu pt tine dar eu stiu ce inseamna operatia la picior sora mea a facu deja 4 operatii dar pt altceva
daca nu iti reuseste, ce faci?
stiu ca e greu pt tine dar eu stiu ce inseamna operatia la picior sora mea a facu deja 4 operatii dar pt altceva
Buna am 33 de ani si am o deformatie din nastere la piciorul sting, m-am nascut cu laba piciorului intoarsa catre spate, am avut 4 operatii de indreptare doua facute de un medic care din pacate a murit si 2 sunt facute de un alt medic care din pacate nu a mai finalizat toate operatiile necesare asa ca am ramas cu o deficienta de aproape 14 centimetri mai scurt decit dreptul.Precizez ca ultima operatie mi sa facut undeva pe la 2 ani.
Spuneti-mi va rog daca mai exista vreo posibilitate de a mai reduce din diferenta mare fata de piciorul drept.
Multumesc
Spuneti-mi va rog daca mai exista vreo posibilitate de a mai reduce din diferenta mare fata de piciorul drept.
Multumesc
daca bine inteleg membrul inferior stang este mai scurt decat dreptul cu 14cm?
trebuie analizata bine situatia, radigrafiata ambele membre inferioare de la bazin in jos, calculat exact unde si cat este diferenta si apoi ales o metoda pentru distractia osoasa. daca scurtarea este multifocala (si femurul si tibia sunt scurtate) se poate combina metodele, de ex: un fixateur extern Orthofix pe femur si un fixateur Taylor pe tibie. metoda este lunga si riscanta, trebuie ales un centru unde se face relativ des asa ceva si au aparatura pentru ea.
trebuie analizata bine situatia, radigrafiata ambele membre inferioare de la bazin in jos, calculat exact unde si cat este diferenta si apoi ales o metoda pentru distractia osoasa. daca scurtarea este multifocala (si femurul si tibia sunt scurtate) se poate combina metodele, de ex: un fixateur extern Orthofix pe femur si un fixateur Taylor pe tibie. metoda este lunga si riscanta, trebuie ales un centru unde se face relativ des asa ceva si au aparatura pentru ea.
un spital ceva unde se poate face o operatie se poate spune ?? chiar sunt interesat
din pacate, pentru ca nu lucrez de mult in romania, nu va pot spune cine se ocupa cu asa ceva, probabil nu vor fi multi care se ocupa cu asa ceva mai ales la adulti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39mancarimi in talpi
- 7am o problema cu unghia de la picior
- 9ciuperca in talpa
- 9Fractura maleolara peroniana
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 9O intrebare foarte urgenta: nu s-a vindecat piciorul amputat
- 6unghie picior care puroiaza
- 26Sunt momente cand imi amorteste sau imi vibreaza muschii foarte des
- 10Entorsa ligamente
- 7hematon la piciorul stang de la o lovitura
- 19Fractura maleola peroniera
- 16laba piciroului umflata
- 13Degetul de la picior - stramb
- 4muschi picior drept
- 6fetita de 2 ani, picior plat
- 18Durere deget mare picior drept (traumatism, fara inflamare sau alte semne evidente)
- 6Anul trecut mi s-a umflat laba piciorului mai ales in zona degetului mare
- 11Simt ca ma lasa picioarele
- 1Problema la mers
Mai multe informații despre: Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: