Laba piciorului se invineteste
![Anca Andreea18](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara
In urma cu o saptamana tatal meu(52 ani) a cazut pe niste scari ude In urma cazaturii i s-a umflat piciorul drept am incercat sa-l tratam cu comprese cu gheata creme pt dureri si tinctura de tataneasa
Umflatura i s-a retras dar problema este ca atunci cand incepe sa calce sa foloseasca piciorul nu dureaza mai mult de 3 minute si acesta incepe sa se invineteasca de la glezna in jos!
Problema este ca e si incapatanat si nu doreste sa mearga la un consult medical si nu stiu ce am putea sa ii mai facem
Exista vreun tratament sau vreo solutie pe care am putea sa i-o facem acasa ? Sau macar de am putea sa ne dam seama ce ar avea ? Am obosit sa consult fiecare site in parte si sa ma gandesc la cei mai rau!
Va multumesc frumos! O seara buna!
In urma cu o saptamana tatal meu(52 ani) a cazut pe niste scari ude In urma cazaturii i s-a umflat piciorul drept am incercat sa-l tratam cu comprese cu gheata creme pt dureri si tinctura de tataneasa
Umflatura i s-a retras dar problema este ca atunci cand incepe sa calce sa foloseasca piciorul nu dureaza mai mult de 3 minute si acesta incepe sa se invineteasca de la glezna in jos!
Problema este ca e si incapatanat si nu doreste sa mearga la un consult medical si nu stiu ce am putea sa ii mai facem
Exista vreun tratament sau vreo solutie pe care am putea sa i-o facem acasa ? Sau macar de am putea sa ne dam seama ce ar avea ? Am obosit sa consult fiecare site in parte si sa ma gandesc la cei mai rau!
Va multumesc frumos! O seara buna!
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cred ca trebuie sa luati dv trimitere de la medicul de familie si sa mergeti sa il vada un ortoped.
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Este mai eficient sa-l duceti la un ortoped decat sa consultati toate site-urile si sa va ganditi la ce este mai rau..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este mai eficient sa-l duceti la un ortoped decat sa consultati toate site-urile si sa va ganditi la ce este mai rau..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6corp astragal fracturat
- 2picioare transpirate
- 22platfus si noduri la picioare
- 38Dureri puternice inexplicabile picior.
- 68Ma doare osul din talpa, sub degetul al doilea
- 88Contuzie picior
- 2Picioare.. subtiriii:(
- 8basicute mici pe degetele de la maini si pe picior
- 9dureri de picior
- 9O intrebare foarte urgenta: nu s-a vindecat piciorul amputat
- 53durere de picioare de la genunchi in jos cu tot cu talpi
- 8Picioare mirositoare?
- 5Infectie picior?
- 1carne care imi lateste laba piciorului
- 11Durere picior stang
- 6Am observat ca un os de la piciorul drept este iesit in afara