am o senzatie ca imi vine puternic sa-mi misc mainile si picioarele HELP

14-03-2015
alex51
Nu este medic/terapeut
alex51
Buna ziua, am o senzatie ca imi vine puternic sa-mi misc mainile si picioarele, in special dimineata, tratamentul meu este urmatorul : Seroquel XR 200mg dimineata - 0 - seara 300 mg, rivotril 1mg dimineata, 1mg pranz, 2mg seara. Stillnox 10mg seara somnifer.

Ce se intampla? Cum scap de asta sa-mi fie bine? Care e cauza da imi vine sa dau din maini si din picioare?
6 comentarii
0
14-03-2015, ora 18:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ whtr

Se numeste Acatizie si este un efect secundar de la neuroleptic in principiu.

Medicii psihiatri recomanda Propranolol pentru tratament.

Sunati medicul dv. si intrebati.

Atentie si cu Stilnoxul !

Durata administrării medicamentului trebuie să fie cât mai scurtă posibil. În general, tratamentul poate dura de la câteva zile până la 2 săptămâni şi nu trebuie să depăşească 4 săptămâni, incluzând şi perioada de scădere treptată a dozelor.
Medicul dumneavoastră vă va stabili o schemă de întrerupere a tratamentului, în funcţie de necesităţile dumneavoastră.
În anumite cazuri, poate fi necesară prelungirea tratamentului peste perioada maximă.
Medicul dumneavoastră va decide durata tratamentului, după reevaluarea stării dumneavoastră generale.
0
15-03-2015, ora 10:34
alex51
Nu este medic/terapeut
alex51
Multumesc pentru raspuns.
0
08-05-2015, ora 21:16
Bogdana21
Nu este medic/terapeut
Bogdana21
Acesta senzatie dispare si de la sine dupa ce organismul se obisnuieste cu tratamentul sau trebuie luat tratament ?
Iau de 3 zile abilify 5 mg dimineata si seroxat 10mg seara. De ieri am ceea ce am inteles ca se numeste acatizie (senzatia de a misca mainile/picioarele si tensiune in tot corpul).
Dispare de la sine sau treb sa iau ceva anume ?
0
09-05-2015, ora 15:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
O pastila de propranolol la nevoie.
0
09-05-2015, ora 22:24
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Am o senzatie sa misc picioarele, sa ma clatin. Tinand cont ca sunt si in pantaloni scurti, e si frig in camera, o fi din cauza frigului?

Chiar de craciunul trecut am iesit cu un vecin in oras sa rezolvam niste treburi. Si eram cu el in statie de autobuz, si incepuse sa se clatine continu, m-a luat o rusine ca am vazut ca ma vede lumea cu el. O fi din cauza depresiei sau ce?
0
10-05-2015, ora 11:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Marius, citeste primul meu topic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul