pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

Pentru serbanel22:
Iti recomand ca alta data, daca se intampla la fel, sa utilizezi un lubrefiant.
Iti recomand ca alta data, daca se intampla la fel, sa utilizezi un lubrefiant.

Pentru dragomir viorel:
Daca usturimile vor persista si va aparea si o secretie uretrala inainte de mictiune, trebuie sa consulti un dermatolog.
Daca usturimile vor persista si va aparea si o secretie uretrala inainte de mictiune, trebuie sa consulti un dermatolog.

Buna domnule doctor,
am si eu o intrebare, de cateva saptamani imi apra niste pete rosii pe capul penisului insotite de o mancarime urata...si am mai observat ca imi curge un lichid al galbui care miroase fff urat, m-as bucura dak mi-ati putea raspunde si dak mi-ati putea recomanda un tratament
Va multunesc
am si eu o intrebare, de cateva saptamani imi apra niste pete rosii pe capul penisului insotite de o mancarime urata...si am mai observat ca imi curge un lichid al galbui care miroase fff urat, m-as bucura dak mi-ati putea raspunde si dak mi-ati putea recomanda un tratament
Va multunesc

scz am uitat sa precizez ca sunt insurat de 3 ani si nu am mai folosit prezevativ dar nu am mai avut alt contact sexual in afara de sotia mea...

Buna ziua,
Am si eu o problema asemanatoare cu cele expuse aici insa nu stiu exact unde ma incadrez. Am o prietena stabila de 3 ani si de catvea luni ma confrunt cu o problema: uneori dupa contactul sexual imi apar pe capul penisului niste pete rosii insotite uneori de mancarime si o usoara jena, si o substanta albicioasa care pare ca decojeste capul penisului. Aceasta are si un miros mai puternic. Daca ma spal folosind un gel cu musecel si curat substanta, capul ramane de cele mai multe ori rosu si putin inflamat si se calmeaza dupa 2-3 ore insa substanta respectiva reapare. Toata nebunia dureaza cateva zile, ba se agreveaza ba se amelioreaza insa dupa aproximativ 2 saptamani trece. In timpul cat exista problema substanta abunda fiind necesar sa ma spal de 3-4 ori pe zi in zona respectiva. Mai trec alte cateva saptamani fara probleme si reapare si din nou aceiasi poveste. Treaba repet, dureaza de cateva luni. De mentionat e ca aproximativ in acelasi timp cu mine si prietena prezinta usturimi dupa contactul sexual. Nu am fost la medic pentru ca am observat ca tot timpul trece dupa cateva zile si sper ca nu mai reapare insa deja devine ingrijorator.
Cam ce sa fie si ce imi recomandati?
Am si eu o problema asemanatoare cu cele expuse aici insa nu stiu exact unde ma incadrez. Am o prietena stabila de 3 ani si de catvea luni ma confrunt cu o problema: uneori dupa contactul sexual imi apar pe capul penisului niste pete rosii insotite uneori de mancarime si o usoara jena, si o substanta albicioasa care pare ca decojeste capul penisului. Aceasta are si un miros mai puternic. Daca ma spal folosind un gel cu musecel si curat substanta, capul ramane de cele mai multe ori rosu si putin inflamat si se calmeaza dupa 2-3 ore insa substanta respectiva reapare. Toata nebunia dureaza cateva zile, ba se agreveaza ba se amelioreaza insa dupa aproximativ 2 saptamani trece. In timpul cat exista problema substanta abunda fiind necesar sa ma spal de 3-4 ori pe zi in zona respectiva. Mai trec alte cateva saptamani fara probleme si reapare si din nou aceiasi poveste. Treaba repet, dureaza de cateva luni. De mentionat e ca aproximativ in acelasi timp cu mine si prietena prezinta usturimi dupa contactul sexual. Nu am fost la medic pentru ca am observat ca tot timpul trece dupa cateva zile si sper ca nu mai reapare insa deja devine ingrijorator.
Cam ce sa fie si ce imi recomandati?

Pentru narcis86didi:
Probabil ca aveti o balanita acuta. Ea poate fi cauzata de o ciuperca sau de o bacterie. Trabuie analizata atat secretia dvs cat si secretia vaginala a sotiei, apoi se poate prescrie un tratament pentru amandoi.
Probabil ca aveti o balanita acuta. Ea poate fi cauzata de o ciuperca sau de o bacterie. Trabuie analizata atat secretia dvs cat si secretia vaginala a sotiei, apoi se poate prescrie un tratament pentru amandoi.

Pentru cristi222:
Trabuie sa mergeti la medic pentru ca s-ar parea ca prietena dvs are o candidoza genitala si este necesar sa se stabileasca din ce cauza a aparut.
Trabuie sa mergeti la medic pentru ca s-ar parea ca prietena dvs are o candidoza genitala si este necesar sa se stabileasca din ce cauza a aparut.

buna ziua.domnule doctor, am revenit cu noi probleme,
a trecut cam 11 zile de la ultimul contact sexual. cel normal a fost cu prezervativ iar cel oral fara.acum la fiecare mictiune "inainte" si "dupa " simt o usturime, capul penisului este inflamat, si mai simt si o durere sa-i zic aproape permanenta dar suportabila, iar uneori si mancarimi, usturimea e mai mare atunci cand urina este galbena.substanta aceea albicioasa nu mi-a aparut.partenera nu este stabila si acum 11 zile a fost primul meu contact cu ea.am vorbit cu ea despre bolile cu transmitere sexuala dar ea mi-a zis ca nu are nimic.cu partenera mea stabila pana acum nu am avut nici un fel de probleme!!!!e posibil sa fie ceva??de ce boala credeti ca ar fi vorba?
va multumesc foarte mult de raspunsul anterior!
astept raspuns din partea dvs.VA MULTUMESC
a trecut cam 11 zile de la ultimul contact sexual. cel normal a fost cu prezervativ iar cel oral fara.acum la fiecare mictiune "inainte" si "dupa " simt o usturime, capul penisului este inflamat, si mai simt si o durere sa-i zic aproape permanenta dar suportabila, iar uneori si mancarimi, usturimea e mai mare atunci cand urina este galbena.substanta aceea albicioasa nu mi-a aparut.partenera nu este stabila si acum 11 zile a fost primul meu contact cu ea.am vorbit cu ea despre bolile cu transmitere sexuala dar ea mi-a zis ca nu are nimic.cu partenera mea stabila pana acum nu am avut nici un fel de probleme!!!!e posibil sa fie ceva??de ce boala credeti ca ar fi vorba?
va multumesc foarte mult de raspunsul anterior!
astept raspuns din partea dvs.VA MULTUMESC

MA SCUZATI: CU CEALALTA PARTENERA A MEA CARE O AM DE VREO 4 ANI NU AM AVUT NICI O PROBLEMA DE GENUL ASTA.

Buna ziua domnule doctor.
Tocmai m-am vindecat de o infectie urinara dupa un tratament cu Cipro Quin.Nu mai am starea de moleseala, usturimi la urinare si senzatie de urinare permanenta.
Acum am insa niste mici pete rosiatice pe capul penisului, o usoara inflamatie.Ele se vad mai bine in momentul in care penisul este decalotat si in erectie.Vreau sa spun ca nu ma deranjeaza cu absolut nimic, ci doar o foarte usoara mancarime.Este posibil ca aceaste mici pete rosii de pe capul penisului sa fi aparut in urma infectii urinare tratate?
Vor disparea singure?Sunt putin ingrijorat.Mai doresc sa mentionez ca contactele sexuale au fost doar protejate.
Va multumesc anticipat domnule doctor!
Tocmai m-am vindecat de o infectie urinara dupa un tratament cu Cipro Quin.Nu mai am starea de moleseala, usturimi la urinare si senzatie de urinare permanenta.
Acum am insa niste mici pete rosiatice pe capul penisului, o usoara inflamatie.Ele se vad mai bine in momentul in care penisul este decalotat si in erectie.Vreau sa spun ca nu ma deranjeaza cu absolut nimic, ci doar o foarte usoara mancarime.Este posibil ca aceaste mici pete rosii de pe capul penisului sa fi aparut in urma infectii urinare tratate?
Vor disparea singure?Sunt putin ingrijorat.Mai doresc sa mentionez ca contactele sexuale au fost doar protejate.
Va multumesc anticipat domnule doctor!

Buna ziua domnule doctor, am 32 de ani si am si eu o problema, daca se poate: dupa un contact sexual cu sotia mea, normal, ( foloseste anticonceptionale) simt o usturime foarte mare la urinare dar datorita preputului, ma gandesc eu care prezinta o gramada de crepaturi pe el ca si pamantul cand e secetos(scz alta comparatie nu am gasit) si mici pete rosi pe gland, si decalotarea doare enorm din cauza acelor crepaturi foarte dureroase care sunt pe preput. ce pot face?care poate fi cauza si ce tratament sa urmez? va rog din suflet sa ma ajutati.va salut cu deosebit respect pe aceasta cale si urez o zi deosebita.

Pentru dragomir viorel:
Este posibil sa fi luat o boala cu transmitere sexuala!
Ar trebui examinata secretia uretrala de dimineata dinaintea mictiunii.
Este posibil sa fi luat o boala cu transmitere sexuala!
Ar trebui examinata secretia uretrala de dimineata dinaintea mictiunii.

Pentru cosminpn:
Este posibil sa fi facut o candidoza in urma tratamentului antibiotic. Aplicati cateva zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in strat subtire si masand bine pielea, Pimafucort crema.
Este posibil sa fi facut o candidoza in urma tratamentului antibiotic. Aplicati cateva zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in strat subtire si masand bine pielea, Pimafucort crema.

Pentru scorpio77:
V-am raspuns deja la intrebare pe www.iasiprest.ro
V-am raspuns deja la intrebare pe www.iasiprest.ro

"
Pentru Mihai.D :
Problema a aparut datorita frictiunii. Este un edem care va disparea spontan sau dupa ce veti aplica Advantan crema, de 2 ori pe zi, cateva zile.
"
Imi cer scuze...nu inteleg...
Pentru Mihai.D :
Problema a aparut datorita frictiunii. Este un edem care va disparea spontan sau dupa ce veti aplica Advantan crema, de 2 ori pe zi, cateva zile.
"
Imi cer scuze...nu inteleg...

Va multumesc din suflet pt ajutorul dat prin raspunsul dumneavoastra si va salut cu deosebit respect domnule doctor.o zi minunata va doresc si multa sanatate.

Nici eu nu inteleg ce nu intelegeti?!
Edemul penisului s-a datorat frictiunii adica frecarii ce a avut loc intre pielea de pe penisul dvs si mucoasa vaginala a partenerei.
Edemul penisului s-a datorat frictiunii adica frecarii ce a avut loc intre pielea de pe penisul dvs si mucoasa vaginala a partenerei.

buna seara am si eu o problema sotului meu ii crapa pielea de pe penis dupa ce o face cu mine si il ustura si mie imi crapa dar nu cand ii crapa lui si nu ma ustura asa tare si mai imi curge si ceva alb. sotul meu cand se duce la baie atunci cand are crapaturile il ustura si nu poate sa dea pielea la oparte de ce catre este cauza. VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS CE CREDETI DUMNEAVOASTRA CA AR FI?

Buna ziua,
Am inceput un tratament de 10 zile cu Zanocin OD prescris de ginecologul prietenei mele (pentru streptococ, ea a luat si lomexin pentru candida in acelasi timp dupa tratamente mai lungi cu ovule) si in ultima zi de tratament am observat ceea ce descriu si colegii de mai sus: glandul este acoperit de ceea ce pare a fi o pielita alba care se ia (fara durere) la spalat dar sub raman bubite rosii mici si multe (aproape acopera glandul). Mentionez ca sex facem numai protejat din cauza unei afectiuni a prietenei (rana pe col)si ca ultima oara a fost sambata iar bubitele au aparut miercuri. Am candida? Ce analize sa fac? Sa consult un dermatolog sau sa fac analize? Imi prescrieti un unguent intai? Va multumesc
Am inceput un tratament de 10 zile cu Zanocin OD prescris de ginecologul prietenei mele (pentru streptococ, ea a luat si lomexin pentru candida in acelasi timp dupa tratamente mai lungi cu ovule) si in ultima zi de tratament am observat ceea ce descriu si colegii de mai sus: glandul este acoperit de ceea ce pare a fi o pielita alba care se ia (fara durere) la spalat dar sub raman bubite rosii mici si multe (aproape acopera glandul). Mentionez ca sex facem numai protejat din cauza unei afectiuni a prietenei (rana pe col)si ca ultima oara a fost sambata iar bubitele au aparut miercuri. Am candida? Ce analize sa fac? Sa consult un dermatolog sau sa fac analize? Imi prescrieti un unguent intai? Va multumesc

Pentru kyty si ahmad:
In ambele cazuri se pare ca este vorba despre o candidoza. Puteti incerca tratamentul prescris lui victorp sau apelati la un consult dermatologic.
In ambele cazuri se pare ca este vorba despre o candidoza. Puteti incerca tratamentul prescris lui victorp sau apelati la un consult dermatologic.

Buna ziua. Multumesc pentru timpul acordat. Am fost la farmacie si mi-au recomandat canestan. Am inceput tratamentul, sa fac si spalarile cu bicarbonat in paralel sau doar tratamentul cu canestan?
O zi buna!
O zi buna!

Buna ziua,
Sambata noaptea am avut un contact sexual neprotejat. Duminica dupa-masa am avut 2 contacte neprotejate (cu alta femeie), la interval de aprox 1 ora unul de altul. Dupa cel de Sambata, nu am observat nimic anormal, insa Luni dimineata am observat urmatoarele:
- preputiul este rosiatic varf si usor inflamat
- nu am mancarimi, ci o usoara jena, mai ales la decalotare
- pe partea superioara a glandului, in zona dintre orificiu si baza glandului, a aparut o zona rosiatica, cu cateva bubite (sunt dispersate, nu sunt multe) si niste "santuri"; alte bubite nu sunt iat pe partile inferioara si laterale ale glandului nu observ nimic anormal, nici zone inflamate
- miros nu este
- cand decalotez complet, pielea dintre gland si preputiu este si ea inflamata, putin rosie
- nu am scurgeri de lichid; din contra, glandul pare neumezit
Am mai citit diverse comentarii pe site si imi pare ca ar fi o inflamatie datorita frictiunii, dar mentionez ca a fost lubrefiere la fiecare dintre cele 3 contacte sexuale (la ultimul parca mai putin).
Luni seara, inainte de culcare, am dat cu Fucidin. Astazi dimineata zona pare cam la fel.
Ce poate sa fie si ce imi recomandati ? Va multumesc anticipat.
Sambata noaptea am avut un contact sexual neprotejat. Duminica dupa-masa am avut 2 contacte neprotejate (cu alta femeie), la interval de aprox 1 ora unul de altul. Dupa cel de Sambata, nu am observat nimic anormal, insa Luni dimineata am observat urmatoarele:
- preputiul este rosiatic varf si usor inflamat
- nu am mancarimi, ci o usoara jena, mai ales la decalotare
- pe partea superioara a glandului, in zona dintre orificiu si baza glandului, a aparut o zona rosiatica, cu cateva bubite (sunt dispersate, nu sunt multe) si niste "santuri"; alte bubite nu sunt iat pe partile inferioara si laterale ale glandului nu observ nimic anormal, nici zone inflamate
- miros nu este
- cand decalotez complet, pielea dintre gland si preputiu este si ea inflamata, putin rosie
- nu am scurgeri de lichid; din contra, glandul pare neumezit
Am mai citit diverse comentarii pe site si imi pare ca ar fi o inflamatie datorita frictiunii, dar mentionez ca a fost lubrefiere la fiecare dintre cele 3 contacte sexuale (la ultimul parca mai putin).
Luni seara, inainte de culcare, am dat cu Fucidin. Astazi dimineata zona pare cam la fel.
Ce poate sa fie si ce imi recomandati ? Va multumesc anticipat.

buna ziua !! am si eu o problema am avut un contact sexual cu o tipa akm 2 sapt neprotejat, dupa asta totul a fost ok ! insa duminica aceasta am facut tot cu acceasi fata dar protejat iar astazi am observat 3 punctulete mici rosii cat varful de ac pe penis !!! asi dori si eu un raspuns de la ce poate fi ? sa fie o iritatie de la prezervativ. !!! multumesc anticipat !!! astept un raspuns domnul doctor !

Buna ziua!!!.Domnule Doctor..am si eu o intrebare la care va rog din suflet sa-mi raspunde-ti daca puteti.
.de aproximativ 4-5 ani mi-a aparut o pata rosie, mica, pe capul penisului, nu-s-a extins deloc de atunci, dar in urma cu un an langa ea a mai aparut una mov mai mica...am fost la un dermatolog si mi-a recomandat Elucom, , dar nu a functionat, , am mai utilizat si Nidoflor, dar nici asta...ca sa fac...???
Va rog mult sa-mi raspunde-ti daca puteti...VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!
.de aproximativ 4-5 ani mi-a aparut o pata rosie, mica, pe capul penisului, nu-s-a extins deloc de atunci, dar in urma cu un an langa ea a mai aparut una mov mai mica...am fost la un dermatolog si mi-a recomandat Elucom, , dar nu a functionat, , am mai utilizat si Nidoflor, dar nici asta...ca sa fac...???
Va rog mult sa-mi raspunde-ti daca puteti...VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!

buna ziua. Domnule Doctor, cam de 10 zile preputul meu este iritat si inflamat, si de 2 zile mi-au aparut si niste bubite mici care au capul alb, asemanatoare cu niste cosuri. preputul ma mananca ingrozitor, iar la decalotare se poate observa mult mai bine inflamatia, si ma si doare putin atunci cand o decalotez. cred ca din acele bubite iese secretie pentru ca miroase foarte urat. am mai avut niste bubite asemanatoare acum un an, dar atunci mi-au aparut doar pe capul penisului, si dupa ce m-am spalat de mai multe ori pe zi cu apa si sapun, mi-au trecut. acum am crezut ca este la fel, dar ma spal pe fiecare zi de 4-5 ori cu apa calda si sapun, si nu are nici un efect, din contra se agraveaza... ce pot sa fac ? puteti sa imi recomandati un tratament ?

domnule doctor!!de ieri mi-au aparut niste pete rosii pe capul penisului, iar azi de dimineata cand m-am trezit in mare parte acestea au disparut in schimb am o umflatura a pielii atuci cand o decalotez la jumatate si o mancarime constanta.cand penisul este eract aceasta nu se observa.ultimul raport sexual l-am avut acum 4 zile neprotejat cu sotia mea.tin sa precizez ca in ultimele 3 zile am luat un antibiotic puternic clavulin (tip augmentin)pentru amigdale inflamate.nu locuiesc in romania.am sa incerc sa fac niste spalaturi cu musetel.multumesc!!!

Domnule doctor, marea mea problema este urmatoarea:
eu si cu prietena mea facem sex de cele mai multe ori neprotejat pentru ca ea ia pilule anticonceptionale prescrise de medicul ginecolog.
Acum ceva vreme, a avut candida, iar medicul ei ginecolog i-a dat o pastila si pentru mine, pe care am luato.
de ceva timp, am observat ca uneori dupa contactele sexuale imi apare in zona capului niste punctulete mici, rosii, uneori foarte putin reliefate. De obicei dispar la putin timp de la contactul sexual, dar mi sa mai intamplat sa ma mai tina 1zi, doua.
Saptamana asta s-a intamplat ca prietena mea sa fie la ciclu, si binenteles am facut pauza de o saptamana. Astazi am facut "greseala" sa ma masturbez, iar dupa aceea, chiar daca penisul nu mai e in erectie observ ca e umflat. nu stiu ce sa fac si de la ce e. nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum.
din cate am citit pe forum aici, presupun ca punctuletele rosii sunt balanita candidozica...dar de ce aceasta inflamatie?
va multumesc, si astept un raspuns cat mai rapid posibil...
eu si cu prietena mea facem sex de cele mai multe ori neprotejat pentru ca ea ia pilule anticonceptionale prescrise de medicul ginecolog.
Acum ceva vreme, a avut candida, iar medicul ei ginecolog i-a dat o pastila si pentru mine, pe care am luato.
de ceva timp, am observat ca uneori dupa contactele sexuale imi apare in zona capului niste punctulete mici, rosii, uneori foarte putin reliefate. De obicei dispar la putin timp de la contactul sexual, dar mi sa mai intamplat sa ma mai tina 1zi, doua.
Saptamana asta s-a intamplat ca prietena mea sa fie la ciclu, si binenteles am facut pauza de o saptamana. Astazi am facut "greseala" sa ma masturbez, iar dupa aceea, chiar daca penisul nu mai e in erectie observ ca e umflat. nu stiu ce sa fac si de la ce e. nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum.
din cate am citit pe forum aici, presupun ca punctuletele rosii sunt balanita candidozica...dar de ce aceasta inflamatie?
va multumesc, si astept un raspuns cat mai rapid posibil...

Pentru dan100:
Da, a fost de la frictiune. Probabil ca a trecut deja.
Da, a fost de la frictiune. Probabil ca a trecut deja.

Pentru menutz:
Nu trebuie sa faci nimic daca nu te supara. Probabil este o formatiune nevica.
Nu trebuie sa faci nimic daca nu te supara. Probabil este o formatiune nevica.

pentru jonz:
Probabil ca este o candidoza mai severa sau o boala cu transmitere sexuala (sifilis).
Este necesar un examen dermatologic
Probabil ca este o candidoza mai severa sau o boala cu transmitere sexuala (sifilis).
Este necesar un examen dermatologic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Bube rosii, nedureroase si umflatura pe penis
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 291bubite la baza capului penisului
- 6Pustule pe piele
- 3pete rosii in zona axilei
- 2ajutor bubite rosii pe capul penisului
- 1pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 8Sange din penis
- 3Pete rosii pe picior
- 0Umflare penis dupa ciclism
- 3Usturime pe capul penisului
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 1pete rosii pe spate
- 7Bubite penis, usturimi si discomfort!
- 2Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
- 0Mancarime
- 7Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
- 0Pete rosii pe corp
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: