pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

1048 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 34 35 Înainte ›
0
21-06-2009, ora 21:20
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru widechaos:
Daca este o candidoza de la antibiotiotic spalaturile cu musetel vor agrava boala.
Faceti spalaturi cu o solutie de bicarbonat de sodiu, o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa, de 2 ori pe zi cateva zile.
0
21-06-2009, ora 21:23
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Marrs:
Punctuletele rosii pot fi si de la frecare, nu numai de la candidoza. Tot de la frecare vi s-a umflat si penisul!
0
21-06-2009, ora 21:31
Marrs
Nu este medic/terapeut
Marrs
punctuletele rosii apar, sau se accentueaza de cele mai multe ori dupa contactul sexual...dar sincer nu cred ca e din cauza frecarii. probabil inflamatia ar avea aceasta cauza, pentru ca acum mi-a trecut. dar puntulete rosii inca sunt vizibile...nu lafel de accentuate.
0
21-06-2009, ora 21:44
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Am spus "pot fi si de la frecare", dar pot fi si datorita unei candidoze.
Aplicati 2-3 zile Advantan crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, masand usor pana intra in piele. Daca punctele dispar, erau datorate frecarii. Daca nu, ar fi bine sa faceti un examen dermatologic.
0
22-06-2009, ora 09:35
JKR
Nu este medic/terapeut
JKR
domnule doctor mie dc nu mi-ati raspuns :( ?
0
JKR
Nu este medic/terapeut
JKR
0
JKR
Nu este medic/terapeut
JKR
0
22-06-2009, ora 13:53
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu ti-au trecut petele?
0
22-06-2009, ora 15:42
menutz
Nu este medic/terapeut
menutz
MULTUMESC PENTRU RASPUNS DOMNULE DOCTOR!1
DAR AS VREA SA STIU CE TREBUIE SA FAC CA SA DISPARA.???/
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!
0
22-06-2009, ora 18:38
JKR
Nu este medic/terapeut
JKR
akm sunt aproape terminate. de o sapt :) dar sunt pe terminate
0
22-06-2009, ora 18:53
JKR
Nu este medic/terapeut
JKR
Pai de akm o sapt erau doar 3 punctulete mici ca niste cosuri. dar am mai avut 2 contacte si s-au c-am inmultit, au ranas mici pete rosii ... dar akm dupa cateva spalari cu apa calda si sapun au inceput sa treaca din ele ! nu ma mananka nu ma ustura nu ma deranjeaza cu nimik doar ca sunt akolo :) ! daca era sa nu mai am contact sexual poate nu ma tinea atata timp o saptamana. ! mi-am luat si eu Advantan vazand ca l-ati recomandat la majoritatea dar inca nu am inceput sa imi dau, astept confirmarea dumneavoastra pt a nu face vro greseala !
0
23-06-2009, ora 05:17
Kiduletz
Nu este medic/terapeut
Kiduletz
Buna ziua !... Am si eu o problema si doresc un raspuns cu un sfat cat se poate de urgent... Am avut contact sexual cu prietena mea... la o zi dupa... capul preputului era rosu si inflamat, am incercat sa il retractez... iar cand am reusit am constat ca mi s-a crapat pielea si instantaneu a inceput o usturime ingrozitoare... am crezut ca daca il las in pace 1 2 zile o sa treaca... A doua zi insa... cand am facut baie am reusit sa il retractez, dar cu preputul retractat, penisul meu e foarte strans de aceasta... Am fost la farmacie si mi s-a recomandat CLOTRIMAZOL... M-am dat 1 2 zile cu el mi-a mai calmat pielea, dar tot cand e retractat ma strange destul de tare... Tin sa va spun ca nu ma ustura cand urinez si nu am probleme... Ce sfat imi puteti da ? Astept raspuns.Multumesc anticipat !
0
23-06-2009, ora 14:54
alexprobl
Nu este medic/terapeut
alexprobl
Buna Ziua ! Domul doctor am shi eu o problema si as dori un raspuns daca se poate .am o relatie de vre-o 2 luni si am contacte sexuale cu prietena mea neprotejate si de vre-o 2 saptamani am o problema . pe preput mi-a aparut o pata rosie si pielea imi este uscata cam pe 70% din preput acum de vre-o cateva zile mi-a mai aparut o pata dar nu se vede a fi inflamat este doar pielea rosiatica ca si o pata nu am mancarimi sau chesti de genu si nu ma deranjeaza . oare este de la mine sau de la prietena mea ? ma putetzi ajuta cumva va rog frumos ? un un tratament ceva sau macar daca mi-atzi putea spune ce ar putea fi. ? Astept Raspuns. Multzumesc Anticipat !
0
23-06-2009, ora 17:17
dan007
Nu este medic/terapeut
dan007
Buna ziua! E a doua oara cand mi se intampla in ultimele 3 sapt: pielea preputului este uscata si se decojeste. Prima oara cand mi s-a intamplat, a tinut 1 sapt jumate si a trecut, de 2 zile iar mi-a aparut. Nu am avut contacte sexuale recent. Multumesc.
0
24-06-2009, ora 17:43
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru menutz: Poate fi vorba despre niste formatiuni nevice sau hemangioame. Pentru ambele cazuri nu este necesar niciun tratament decat daca apar manifestari clinice: usturimi sangerari etc.
0
24-06-2009, ora 17:45
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru JKR: Puteti aplica Advantan.
0
24-06-2009, ora 17:48
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Kiduletz: Ati facut o fimoza postinflamatorie. Ati gresit GRAV mergand la farmacie si nu la medic Este posibil ca in cazul dvs numai circumcizia sa rezolve problema.
0
24-06-2009, ora 17:50
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru alexprobl: Inainte de a posta intrebarea ar fi bine sa citesti ce s-a scris pana acum. Poate te lamuresti fara a mai intreba acelasi lucru
0
24-06-2009, ora 17:52
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru dan007: Cu placere Totusi nu am inteles care este intrebarea
0
24-06-2009, ora 19:55
dan007
Nu este medic/terapeut
dan007
Pai mi s-a intamplat din nou. Care ar putea fi cauza si daca exista vreun tratament
0
24-06-2009, ora 21:19
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cauza ar putea fi igiena locala.
0
25-06-2009, ora 09:40
ioana24_1985
Nu este medic/terapeut
ioana24_1985
Buna ziua. Si prietenul meu are o roseata pe preput si eu am usturimi vaginale puternice. Medicul meu ginecolog mi-a spus ca prietenul meu sa mearga la un medic urolog sa-i ia proba de secretie. Intrebarea mea este cum se ia acea proba de secretie la barbati Este dureroasa sau se ia doar un pic de secretie de la suprafata preputului Ar trebui sa mearga si la un dermato-venerolog pentru a vedea care e problema pentru ca de 6 luni de zile ne chinuim cu boala asta si nu aflam nici cum ce este. Am luat o multime de tratamente pentru tot felul de micoze dar nici unul nu a avut rezultat. Eventual daca aveti timp sa cititi postarile mele pentru ca acolo am descris amanuntit problema noastra poate aveti dvs o idee despre ce boala ar putea fi. Mentionez ca eu am facut un test Papanicolau si acum astept rezultatul. Va multumesc anticipat.
0
25-06-2009, ora 13:21
menutz
Nu este medic/terapeut
menutz
AM INTELES DOMNULE DOCTOR...DAR TOTUSI AS VRES SA DISPARA.CE AR TREBUI SA FAC / MA DERANJEAZA SA LE VAD:
0
25-06-2009, ora 14:47
alexalex
Nu este medic/terapeut
alexalex
In urma unei felatii neprotejat am simtit o usoara senzatie de prurit chiar in ziua respectiva dupa o zi doua mi-a aparut la baza capului penisului niste decolorari albe clar candida pt ca mi-a aparut si in cavitatea bucala decolorare uscaciune. In acelasi timp am observat si o usoara roseata la orificiul extern al uretrei. Am luat imediat fluconazol pt candida doza unica si clotrimazol unguent. Mi-a trecut foarte repede petele albe dar roseata in jurul orificiului o mai am. Simt si o usoara senzatie de usturime mancarime nici nu stiu exact care dintre ele. Ceva intre ele. Mai ales la urinare. Nu am observat nici o secretie. Daca ma puteti ajuta cu ce o fi cu roseata orificiului extern al uretrei si senzatia de jena pe care o simt cateodata Va multumesc
0
25-06-2009, ora 17:51
Kiduletz
Nu este medic/terapeut
Kiduletz
Domnule doctor... uitasem sa mentionez ca prietena mea a luat niste antibiotice inainte de contactul sexual.In ultimele zile si-a mai revenit... adica cand o decalotez preputul nu ma mai strange... singura problema acum este ca pielea preputului este cam uscata si daca nu este umeda... cand decalotez mi se crapa pielea si ma cam usutura... in rest este ok decalotarea este ok. ati pomenit ceva de fimoza inflamatorie... este posibil ca si la 20 de ani sa mai fac fimoza intreb pentru ca eu stiu ca fimoza o ai din nastere si ca nu apare si la varste mai mari... astept un raspuns... multumesc anticipat
0
29-06-2009, ora 18:34
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ioana24_1985: Dupa ce aveti rezultatul mergeti la un dermatolog.
0
29-06-2009, ora 18:37
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru alexalex: Bolile cu transmitere sexuala se pot lua si dupa o felatie Mergeti la un dermatolog sa va examineze si urmariti dimineata inainte de mictiune daca nu aveti vreo secretie uretrala.
0
29-06-2009, ora 18:40
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Fimoza inseamna imposibilitatea decalotarii penisului. Ea poate fi primara adica cea care o stiti dvs ca apare la copii sau secundara unei inflamatii a preputului.
0
02-07-2009, ora 21:20
mmmmihai
Nu este medic/terapeut
mmmmihai
buna seara domnule doctor. va rog frumos sa ma ajutati si pe mn.am avut un contact sexual saptamana trecuta totul a fost protejat.iar la cateva zile am inceput un tratament cu augumentin deoarece aveam o durere in gat. si mi-a aparut o inroseala pe capul penisului cu niste bubite rosii care ma mananca si s-a si umfalt putin (am cautat pe internet si am gasit si o poza de la cineva care a avut aceeasi problema) http://img261.imageshack.us/i/dscn7654ye1.jpg/ ceva de genu acesta.. ce pot sa fac sa imi treaca??este grav??? imi este putin rusine sa ma duc la un doctor.va rog sa am ajutati.multumesc frumos
0
03-07-2009, ora 00:17
mmmmihai
Nu este medic/terapeut
mmmmihai
va rog eu mult de tot din tot sufletul sa ma ajutati maine o sa termin si antibioticul de luat
Adaugă un comentariu / răspuns
1048 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 34 35 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •